Aktywne Wpisy
concordxxx +7
Miał ktoś z was problem z gówniarzami jeżdżącymi na motokrosach po waszym waszym podwórku? Przejeżdżają codziennie kilka razy jakieś 10-15 metrów. Mieszkam na wsi w zacisznej okolicy gdzie są raptem 3 domy i to pierdzenie staje się już mega irytujące... Powiedzmy że ten przejazd przez moje (a raczej moich rodziców) podwórko jest dla nich skrótem bo mają do przejechanie te 500-1000 metrów mniej i zapewne to jest jedną z przyczyn (ale też

ZenonBis +6
Potrzebuję pomysłów na przestępstwa bez ofiar karane więzieniem (produkcja narkotyków odpada, pochopnie obiecałem rodzicom, że tego robić nie będę)

#!$%@? tam patch! Nic się u mnie nie poprawiło... poniżej 30 nadal #!$%@? mać. Nie wiem jak to możliwe że mafia która wygląda jak gówno tak źle chodzi gdzie bf1 na wysokich w 40 -45 fpsach działa. Ma ktoś też tak w mafii?
@Gruby_Mirek: wszyscy tak mają. Nawet gry nie posiadam, a i tak #!$%@? mnie, że #!$%@? by to chodziło.
U mnie zmienił się sterowanie wzroku łowcy, wchodzenie do pojazdów, gwizdanie i wiele innych.