Wpis z mikrobloga

#gry #mafia3
#!$%@? tam patch! Nic się u mnie nie poprawiło... poniżej 30 nadal #!$%@? mać. Nie wiem jak to możliwe że mafia która wygląda jak gówno tak źle chodzi gdzie bf1 na wysokich w 40 -45 fpsach działa. Ma ktoś też tak w mafii?
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gruby_Mirek: Hmm, a zmieniłeś w ustawieniach z 30 na 60 albo unlimited? Bo jak się wejdzie do gry, to ustawione jest nadal na 30. Ogolnie patch pomaga, jest dużo lepiej. Ale takich rzeczy jak durny model kierowania czy beznadziejny skybox to już nie naprawia na bank. :/
  • Odpowiedz
@Gruby_Mirek: Co ty się dziwisz, Rock który ma sprzęt za 20k i ta gra mu tnie na 15 fpsach xD Ta gra jest #!$%@? technicznie, ale zły stan techniczny to jest chyba coś do czego chcą na przyzwyczaić w tych czasach, dramat.
  • Odpowiedz
@Gruby_Mirek: No to nie wiem, u mnie wszystko w porzadku i fps mam teraz powyżej 30. Nic nie przekręcił, ustawienia sterowania zostały przywrócone do domyślnych i mówią o tym w komunikacie na temat updateu. Szkoda tylko, ze nie dają pełnego changeloga.
  • Odpowiedz
@Gruby_Mirek: Ja tylko zauwazylem, ze wchodzenie do auta domyślne było F i zamienili na E. I są jakieś problemy teraz z tłumaczeniem, bo jak się celuje z auta, to samo naprowadza na kola radiowozów (durne) i po lewej są podpowiedzi, to są krzaczki. No nie umiem ci pomoc, tym bardziej ze u mnie na 5 letnim kompie i maks ustawieniach jest wszystko w porzadku... Inne gry to samo, max lub
  • Odpowiedz