Aktywne Wpisy

krytyk1205 +66
Robert Lewandowski u Moniki Olejnik o tanecznej pasji żony
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca

Cinoski +14
źródło: temp_file2772860820754260571
Pobierz

akcja dzieje się w elektronicznej maszynie do pisania commodore SQ1000
ma ktoś pomysł od czego może być styk CN7 Spell?
jest podłaczony do ukladu
SeC 827
KS88C0016-04
SEC-TW10
na nóżki :18 i 19
jesli po lewej od strony ząbka liczymy od 1 wół układu
i ma jeszcze 3 piny idące w inne miejsca jak będzie trzeba zrobię dokładne fotki
a drugi zachowuje się tak jak by tam nic nie było (ani nie jest 0 ani 1)
(sprawdzono poprzez podłączenie diody pierw do tej jedynki a potem do zasilania 3.3V z arduinio, w 2 wypadku świeciła widocznie słabiej)
na PC putty i się nie widzą
1. UART chodzi na różnych prędkościach
2. UART chodzi na różnych ustawieniach (bity stopu, parzystości itd)
3. Arduino ma na odwrót oznaczenia, RX powinno iść do RX, bez crossa z tego co pamiętam
2. tego nie ruszałem
3. sprawdzałem w te i na zad