Wpis z mikrobloga

Dobra, jako że życie w piwnicy niestety prócz wielkich plusów. Ma też swe minusy jak brak rodziny i znajomych ;P. To też nie mam co zrobić z 5 kontami premium do #spotify.

Konto 30 dni, w ofercie "Family".
Po 30 dniach koniec premki i nie będę zasilał już go. Ale jeżeli zrzucicie się na abonament za kolejne 30 dni w kwocie 5 zł od osoby, to oczywiście ja też się dorzucę w takim razie.

Ale na razie szukam 5 osób które chcą konto premium.
Trzeba będzie tylko zmienić adres zamieszkania na swoim koncie lub na nowo utworzonym na adres który podam. Następnie wejść w link który też podam i postępować zgodnie z instrukcją.
Jeżeli coś będzie nie tak i aktywacja linkiem nie będzie chciała wejść, to podajcie mi maila a ja wyśle ponownie zaproszenie. Tym razem drogą mailową.

O 22:00 wysyłam dane.
#rozdajo #lubiepatrzecjakswiatplonie
  • 26
@Willux nie mogę już edytować to pod sobą napiszę - jakby co, to jestem gotowy na 5 cbl/msc. Wiec jakbyś szukał 5 osób, które będą przynajmniej 3 miesiące gotowe na ten koszt, to się pisze, albo jak ktoś zrezygnuje to chciałbym być na zapasowolisto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@HyperX: @RageH: Jak się nie uda wcisnąć teraz na krzywą cebulę to może zbierzemy "szóstkę" i wykupimy? wiem, że zielonek jestem i raczej zaufania nie wzbudzam, ale ktoś najbardziej ogarnięty i doświadczony z tej grupki mógłby zorganizować - np. 4 miesiące z rzędu, 20zł psc... raczej ktoś taki na stówę z psc się nie połasi? O ile przydatne mu jest psc - bo za te premium family psc nie da
@silwek: na pp mam kilka dych (specjalnie na spoty) także jestem wypłacany ( ͡° ͜ʖ ͡°) i w sumie na dłużej zainteresowany. Jak by co to pm - doświadczenia brak ;)
@silwek:
@RageH:
@jablkabanany:
@wojtekpodolsze:
@patrykgit:

Konto ważne do 04.10.2016

To jak zasilamy? Każdy po 6 zł za kolejny miesiąc lub za 2 czy więcej miesięcy. Opcje gdzie kasę przelać.
To tak, jeżeli chcecie na paypal`a to trzeba będzie kogoś kto ma tam konto aktywne. Bo ja nie mam i nie będę miał.

Kolejna opcja to karta. Którą to mogę ogarnąć od ręki
Przelewacie mi kasę na rachunek