Aktywne Wpisy
wargi-sromowe-mniejsze +1055
Niedługo mija 25 lat jak z kumplami na naszej miejscówce w lesie zakopaliśmy stalową skrzynkę zawierającą:
- notes z naszymi wpisami
- butelkę słynnej nalewki marki #keleris
- butelkę wina szlachetnej marki Jabłuszko Sandomierskie
- paczkę fajek marki Sobieskie
Skarb został zakopany przez grupę 4 przyjaciół celem ponownego odkopania go i konsumpcji 25 lat później jako swoisty test długowieczności naszej przyjaźni. Mieliśmy po 17 - 18 lat, dziś jesteśmy po czterdziestce. Niestety
- notes z naszymi wpisami
- butelkę słynnej nalewki marki #keleris
- butelkę wina szlachetnej marki Jabłuszko Sandomierskie
- paczkę fajek marki Sobieskie
Skarb został zakopany przez grupę 4 przyjaciół celem ponownego odkopania go i konsumpcji 25 lat później jako swoisty test długowieczności naszej przyjaźni. Mieliśmy po 17 - 18 lat, dziś jesteśmy po czterdziestce. Niestety
Marek_Tempe +105
Macie tak czasem, że odpisujecie komuś, piszecie staranny, przemyślany, merytoryczny post a potem dopada Was myśl, a na #!$%@? mi ta dyskusja jest w ogóle potrzebna i nie wysyłacie?
Edit: Mam tak w 9/10 przypadków.
Edit: Mam tak w 9/10 przypadków.
Konto 30 dni, w ofercie "Family".
Po 30 dniach koniec premki i nie będę zasilał już go. Ale jeżeli zrzucicie się na abonament za kolejne 30 dni w kwocie 5 zł od osoby, to oczywiście ja też się dorzucę w takim razie.
Ale na razie szukam 5 osób które chcą konto premium.
Trzeba będzie tylko zmienić adres zamieszkania na swoim koncie lub na nowo utworzonym na adres który podam. Następnie wejść w link który też podam i postępować zgodnie z instrukcją.
Jeżeli coś będzie nie tak i aktywacja linkiem nie będzie chciała wejść, to podajcie mi maila a ja wyśle ponownie zaproszenie. Tym razem drogą mailową.
O 22:00 wysyłam dane.
#rozdajo #lubiepatrzecjakswiatplonie
poszło do:
@RageH:
@jablkabanany:
@wojtekpodolsze:
@patrykgit:
Sorry za opóźnienie
Napisz priva jak się będzie miesiąc kończył, to wtedy pomyślimy z abonamentem
@RageH:
@jablkabanany:
@wojtekpodolsze:
@patrykgit:
Konto ważne do 04.10.2016
To jak zasilamy? Każdy po 6 zł za kolejny miesiąc lub za 2 czy więcej miesięcy. Opcje gdzie kasę przelać.
To tak, jeżeli chcecie na paypal`a to trzeba będzie kogoś kto ma tam konto aktywne. Bo ja nie mam i nie będę miał.
Kolejna opcja to karta. Którą to mogę ogarnąć od ręki
Przelewacie mi kasę na rachunek