Aktywne Wpisy
Salido +207
Minął 12. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
73 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
77 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
73 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
77 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
nalogowiec +889
W nawiązaniu do mojego poprzedniego wpisu --> https://wykop.pl/wpis/76945033/https-www-otodom-pl-pl-oferta-cena-do-jutragaraz-4
Miałem zawołać plusujących na drugi dzień, ale pomyślałem, że zobaczymy jak się sprawa będzie miała po tygodniu - a te 7 dni mija akurat dziś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mieszkanie nadal wisi z dopiskiem, że cena obowiązuje do jutra, przy czym - co ciekawe - przedwczoraj została ona obniżona o 5900 pln (174 pln/m2) ¯\(ツ)/¯ dodatkowo deweloper zrezygnował z opłaty za garaż i zamiast poprzednio żądanej ceny 4000 pln dodaje go przy zakupie
Miałem zawołać plusujących na drugi dzień, ale pomyślałem, że zobaczymy jak się sprawa będzie miała po tygodniu - a te 7 dni mija akurat dziś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mieszkanie nadal wisi z dopiskiem, że cena obowiązuje do jutra, przy czym - co ciekawe - przedwczoraj została ona obniżona o 5900 pln (174 pln/m2) ¯\(ツ)/¯ dodatkowo deweloper zrezygnował z opłaty za garaż i zamiast poprzednio żądanej ceny 4000 pln dodaje go przy zakupie
Czy ktoś z Was miał do czynienia z tzw. "multipurpose theme/template" z #themeforest? Chodzi mi o szablony typu Pivot, czyli mam gotowe elementy strony w kilku wersjach, np. kilka wersji nawigacji, stopki, galerii itd. Jeżeli tak, to które szablony polecacie? I czy wgl warto coś takiego kupować by sklecić stronę dla klientów o mniejszym budżecie? Słyszałem, że jakość kodu niektórych szablonów jest po prostu porażająca, a ilość ładowanych bibliotek JS przekracza wszelkie granice.
Nie baw się w gotowe style jakieś predefiniowane, bo potem i tak to musisz przerobić i dostosować do konkretnego projektu. Lepiej mieć dobrze zrobiony motyw i samemu robić nagłówek i stopkę w child-theme, niż się potem męczyć z badziewnym kodem kosztem
@klocus: np. Engine. Koleś na dodatek zamyka moje tickety i #!$%@?, że trzeba magika, żeby naprawić ten szablon.
Rushmore wydaje się być w miarę dobry. Przynajmniej nie czeka się dwóch godzin na wygenerowanie strony.
@Kargaroth: Betheme to na pewno. Ekipa jest z Kielc. Ale Avada również?
Komentarz usunięty przez autora
@damianooo5: jak chcesz mieć dobrze zrobione to robisz samemu, kodując tam tylko to czego potrzebujesz. Jak kupujesz z themeforest kombajny do wszystkiego (bo taki target), to licz się z bałaganem większym lub mniejszym.
Kupisz większą/mniejszą kupę tak czy siak.
Te największe mają taką zaletę że mają dużą liczbę użytkowników, częste poprawki, aktywne forum, itd itp. Jest to jakaś gwarancja że po
"Muffin Group Konrad Gaik Albert Ślusarczyk Marcin Zagórski S.C."
I żeby było ciekawiej to w 2014 przebili bańkę $
http://community.envato.com/cooking-up-a-1m-storm-with-the-muffin-group/
Kilka dla klientów też się zrobiło.
A swoje wiszą "rozkopane" i jakoś nie ma kiedy ich dokończyć.
A dla klientów to głownie z TF. Głownie to ja wybierałem tak jak mi pasowało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z takich większych to
Importuję, edytuję teksty i oddaję ( ͡º ͜ʖ͡º)
Choć jak na ten moment bardziej mi podeszło BeTheme niż Avada
Dla przykładu w BeTheme wybór nagłówka wygląda tak:
i zobacz co z tego wykombinowali
http://themes.muffingroup.com/be/splash/
Builder drag and drop fajny pomysł ale weź też pod uwagę, że większość ludzi jest leniwa i woli gotowe rozwiązania niż myślenie jak to wyklinać.
Jakieś gotowe szablony czy coś w tym stylu.