#januszebiznesu #pokemongo Idąc wczoraj ze znajomym który gra w tą gimbogierke wpadłem na pomysł stworzenia ,roweru trenerów pokemon'. Byłby malowany we grafiki z kieszonkowymi potworami, uchwyt z ładowarką na telefon i bateria napędzana dynamo lub ładowana z gniazdka bo podobno dużo energi to pobiera. Co myślicie?
@PogromcaDuchow: Rower to ciężko, ale taki rowerowy zestaw trenerski by się pewnie sprawdził. Dings pozwalający dopiąć do kierownicy powerbank i telefon... to by się myślę sprawdziło ( ͡º͜ʖ͡º)
@ChrzanMorelowy: Oczywiście miałem na myśli przerabianie jakiś gotowych rowerów, może nawet chińskich. Dings też by się pewnie sprawdził. Niedługo ma podobno wejść też Harry Potter więc można by było zrobić rower z ramą w stylu miotły, każdy gówniak marzył by o takim prezencie na komunie :)
@PogromcaDuchow: Przy całych rowerach obawiałbym się różnych problemów okołosprzedażowych - w tym chociażby reklamacji. To raczej nie mógłby być rower z górnej półki (jak ktoś taki chce, to raczej kupi coś dobrego pod siebie), a jak sprowadzisz chinola to jest ryzyko że cała seria będzie miała np wadliwe przerzutki. Problem spada na Ciebie. Hmm, ale usługa przerabiania rowerów na pokemonowe? To może być dobre - rodzic chętniej wyda hajs na tuning
Idąc wczoraj ze znajomym który gra w tą gimbogierke wpadłem na pomysł stworzenia ,roweru trenerów pokemon'. Byłby malowany we grafiki z kieszonkowymi potworami, uchwyt z ładowarką na telefon i bateria napędzana dynamo lub ładowana z gniazdka bo podobno dużo energi to pobiera.
Co myślicie?
źródło: comment_bzPGQpqep4buPyi8u9Ny3eYVyGRbsFRO.jpg
Pobierz