#internetmobilny #intetnet #lte Cześć, jaką antenę do LTE polecacie i router? Najbliższa wieża LTE ode mnie to 5km, po troche niefajnym terenie (mały las, wyzyny, niziny i takie tam). Chce przejść na np. taki Play na karte i za 49 zł mieć 100GB limitu, bez umowy. Czy może przejść na jakiś Cyfrowy polsat LTE albo T-mobile bez limitu?
@edwin20: w twoim wypadku domowy zestaw lte z plusa. Pleye i inne wodorotryski nie sprawdza sie, po 1. wydasz prawie 500zl na sprzet, po 2. limity danych, po 3. drogo
@lycamob dzięki, ale problem w tym że nie jestem w zasięgu Lte, na mapach łapę się na granicy, gorzej w rzeczywistości. Także bez jakiejś dobrej anteny się nie obejdzie, a ta prędkość po wykorzystaniu limitu nie przeraża z toż to nawet strony nie otworzysz... Dlatego ta antenę chce, bo bez niej lipa, tylko że średnio się na tym znam...
@edwin20: domowy zestaw lte, ktory podalem wyzej to caly zestaw czyli router z antena. Z kilku km bez problemu powinienes odebrac sygnal. Ja mam do stacji okolo 4 km (recznie ustawione na 2600) i jest sygnal zawsze LTE 3/5 kresek.
@edwin20: to jest praktycznie to samo, roznica tylko taka, ze ja w CP bralem aby miec smart dom czyli mi rachunek za tv spadl ze 109zl do 49 za full pakiet. Testowy jest, bierzesz umowe i jak nie dziala masz prawo ja zerwac do 10 dni.
Tak wygląda gęba człowieka, który żre i wozi się z rodzinką za nasze pieniądze z vipowskimi dojazdami do samolotu po całym świecie pod pretekstem wyjazdów służbowych #mkol #swinskiryj
Cześć, jaką antenę do LTE polecacie i router? Najbliższa wieża LTE ode mnie to 5km, po troche niefajnym terenie (mały las, wyzyny, niziny i takie tam). Chce przejść na np. taki Play na karte i za 49 zł mieć 100GB limitu, bez umowy. Czy może przejść na jakiś Cyfrowy polsat LTE albo T-mobile bez limitu?
Pleye i inne wodorotryski nie sprawdza sie, po 1. wydasz prawie 500zl na sprzet, po 2. limity danych, po 3. drogo
http://www.plus.pl/internet-domowy
LTE bez limitu danych, w sieci 2G, 3G lecisz z pakietu i potem jest lejek
Z kilku km bez problemu powinienes odebrac sygnal.
Ja mam do stacji okolo 4 km (recznie ustawione na 2600) i jest sygnal zawsze LTE 3/5 kresek.
Testowy jest, bierzesz umowe i jak nie dziala masz prawo ja zerwac do 10 dni.