Aktywne Wpisy
Jody_HiGHROLLER +49
#tinder ale beka laska mnie zaprosiła na chatę po paru godzinach na miescie i nawet się nie dała pocałować (ja #!$%@?). Leze z nią teraz w jednym leżu, ta śpi (niby) ale ma za cel chyba się nie dać wydymać. Dziwne dupy, chociaż się przytuli chłop ja #!$%@?.
szczurek_87 +73
Fachowiec odkurzył płytę indukcyjną w montowanej kuchni swoim odkurzaczem karcher zajechaną plastikową końcówką która ma mnóstwo zadziorów i jakiś wbitych kamyków. Efekt to porysowana nowiusieńka płyta indukcyjna. Wkurzyłem się bo mam już dosyć tych speców. Jedno robią a drugie obok niszczą. Zero zabezpieczenia rzeczy, żadnego myślenia tylko jazda, byle szybko kasę wziąć i nara. W odkurzacz ma włożoną taką końcówkę z włosami - 3s na zmianę by stracił. To kur*a nie :/
@MrOsamaful: Na niskich i i 1 GB uciągnie.
@Qrystus: Żadne minimum, nie pisz bzdur
https://www.amazon.de/XFX-RX-470P4SFD5-PCI-Express-Grafikkarte-schwarz/dp/B01JM2DF2G/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1472215344&sr=1-1&keywords=rx+470
jeszcze raz napisze by kazdy Mirek zrozumiał, z i3-6100+ GTX 970 da sie grać w Wieśka 3 na ultra w full hd komfortowo, nie dajcie sie omamiać jakimiś słupkami i benchmarkami jak Mirek wyzej
Kolejna sprawa, to jak interpretujesz moje słowa to twoja indywidualna sprawa, to że kompletnie nie masz pojęcia o czym piszę, to świadczy o marnym poziomie inteligencji, lub życiowego doświadczenia (tutaj piwniczenie trochę cię usprawiedliwia, no bo gdzie takie doświadczenie złapać?).
I tak w