Wpis z mikrobloga

@qlimax3:
Ja osobiście jestem pod wrażeniem tego nowego Deus Exa, wydawca jest pionierem w dziedzinie wysysania kasy. Ssą gdzie nie ssał jeszcze nikt inny. Ta akcja z preorderami, DLC jednorazowego użytku (!!!) oraz kupowanie waluty w grze single player. Mam nadzieję, że reakcja będzie adekwatna.
@qlimax3: Ja wczoraj kupiłem i jestem zadowolony. Mikro mnie nie obchodzi, nie skorzystam, chociaż uznaję to za groźny precedens. Ceny też lecą, bo złotówka słabnie.
@Qwertyzxcv: Nie ma drugiej tak zbalansowanej karcianki jak HS. HotS się nie przebił przez dzieciaki z lola i doty. WoW to ciągle największe i najlepsze MMO jakie powstało, niektórzy tylko żyją wspomnieniami vanilli czy TBC przez sentyment, bo ja ni cholery nie chciałbym wrócić do
@Qwertyzxcv: po tym jak to napisałem, też się zacząłem zastanawiać nad Blizzardem. Wydali tego Overwatcha, no dobra gra fajna, ale nie jest to nie wiadomo co. SC2 tak jak pisałeś. WoW (nie mam zdania na temat tej gry, bo nigdy nie grałem). Diablo wydali już bardzo dawno temu, potem jeden dodatek i nie widać aby w najbliższym czasie mieli wydać jakąś grę AAA SP, cały czas lecą na MP i mikropłatnościach