Wpis z mikrobloga

po lewej pralka z serii LG Signature - ok. 10 tys. zł
po prawej koncept pralki wykonanej dla Bauknecht

jedno i drugie wygląda ciekawie - zaczyna się chyba coś sensownego dziać na tym rynku i w perspektywie 2-3 lat możemy się spodziewać większej liczby "redefiniowanych" pralek i - przede wszystkim - obniżki cen, przynajmniej do poziomu poniżej 3 tys. zł

fajnie. jako że Samsung WW9000 wybiliście mi z głowy ze względu na kosmiczną awaryjność, zastanawiam się nad takimi modelami jak LG F12U2TDN0 czy Whirpool FSCR10431 - ew. czymś podobnym.

idą dobre czasy dla AGD. :)

#michalkosecki #kosasiebuduje
m.....i - po lewej pralka z serii LG Signature - ok. 10 tys. zł
po prawej koncept pr...

źródło: comment_WlX6Hij3wlqHsBT0PiuMIcbMexsQYFAD.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
@antipathia: prawda. obie te pralki to przedmioty do zupełnie innych zastosowań :) podoba mi się, jak ta po prawej czerpie pełnymi garściami ze stylistyki lat 50.-60. w USA. wolę takie podejście do tematu niż to, które proponuje np. Smeg
  • Odpowiedz
@michalkosecki Smeg pasowałby stylem do domu, do którego się wprowadzamy, ale te drzwi muszą być cholernie niepraktyczne. Tak mi się wydaje.
Poza tym - pralka będzie w takim miejscu, że może się mylić z lodówka :D
  • Odpowiedz
@michalkosecki: ta z prawej wygląda trochę jak głośnik ;)
imho design trochę przesadny, taką pralkę trzeba postawic na środku pomieszczenia, by docenić jej wygląd :D
  • Odpowiedz
taką pralkę trzeba postawic na środku pomieszczenia, by docenić jej wygląd :D

@epi: dokładnie o to chodzi, to nie jest pralka do małych pomieszczeń - co nie znaczy, że nie widzę dla niej uzasadnienia (choć sam bym jej nie kupił :))
  • Odpowiedz