Aktywne Wpisy
HuopWsiowy +100
Czy wy też uprawiacie tzw. KRĘCENIE PALCEM PO JAGODZIE?
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
joker007 +38
Powiem wam tak lewaki. Nie interesuje mnie prywatne życie polityków których popieram. Pani Ewa może mieć i 10 dzieci z różnymi typami, może sobie pić piwo w Brukseli po pracy, nic mi do tego. Jak na razie zrobiła dobrą robotę tym pierwszym wystąpieniem.
Nie ma większąści to trzeba robić takie show, żeby się jakoś przebić. Widać też po ujadaniu trolii, że świetnie jej poszło.
#polityka #polska #konfederacja
Nie ma większąści to trzeba robić takie show, żeby się jakoś przebić. Widać też po ujadaniu trolii, że świetnie jej poszło.
#polityka #polska #konfederacja
Jeden z PMów opowiadal ostatnio o elektryku z agencji co to byl jednym z najbardziej specyficznych typow na jakiego sie natknal. Zacznijmy od tego ze gosc wierzy, ze pewnego dnia przyjdzie apokalipsa zombie. Najlepsze ze ma w chacie gotowy schron wypelniony zarciem w konserwach. Kolega mowil tez ze czesto lubil na ten temat puszczac rozne rozkminki jak np czy zombie gruby porusza sie z ta sama predkoscia co chudy czy z kolei jest z nimi tak samo jak z ludzmi xD gosc mu odpowiedzial ze chyba jak ludzie, a ten ze wlasnie dokladnie tak samo uwaza i prowadzil kolejny wywod xD
Innym razem zasugerowal by wszyscy moze zaczeli pracowac na budowie nago, bo to podobno jest bardzo rozwojowe i uwalniajace od presji :D goscia musieli podobno mocno powstrzymywac bo byl gotow samemu zdecydowac sie na taka ekstrawagancje :p
Byl jeszcze jeden gosc jednak ten pracowal z moim kuzynem kurierem. Kiedys do niego podchodzi angol i prosi go na strone. Po chwili wyciaga z kieszeni kalkulator i wypala
Podobno nigdy nie zrozumial roZnicy miedzy x a + a robote i tak utrzymal :D
Takze Mirki ku poprawie samopoczucia na mily wieczor tyle ode mnie :p #heheszki #uk #unaswuk
@adriano30: no tak, wszystko jasne. Nie kłócę się, że tak nie było. Ale Anglików to znam, i to wielu.
Co do gościa "mój stary jest fanatykiem apokalipsy zombie" to w Stanach masz potężny przemysł z tym związany, z apokalipsą ogólnie. To