@yasori: wszystko zależy od mandatu i zdjęcia. Ja też ostatnio dostałem: zdjęcie nieczytelne, więc z nimi teraz koresponduję. Co do strony anulujmandat - nie mam pojęcia ale wiem, że się mocno reklamują. Ile sobie liczą za wniosek o umorzenie?:)
@yasori: Jeśli jesteś zainteresowany, to zachęcamy do skorzystania z naszego darmowego generatora wniosków, dostępnego na naszej stronie odwolaniemandatu.yanosik.pl - przedtem warto jednak wysłać do nas dokumenty, na adres mandaty@yanosik.pl, w celu darmowej analizy ( ͡°͜ʖ͡°)
Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#kosmos #polska #technologia #rakiety widok ziemi z perspektywy pokladu rakiety Bursztyn 2K podczas ostatniego testu. Oficjalnie udalo sie doleciec na wysokosc 101 km
Nie. To oszuści.
Skuteczność na poziomie 10% szacuję. Nie więcej.
za mną ciągnął się mandat jeszcze od straży miejskiej i koniec końców się wymigałam, ale podali mnie do sądu i dopiero sąd odrzucił wniosek o ukaranie
koniec końców, szkoda nerwów na zastanawianie się, czy się uda, takie moje zdanie
Albo pisać coś samemu. Ale nie płacić im. Słyszałem o gościach, którzy 200 zł zamienili na 150 zł wydane na ich porady i 500 grzywny w sądzie.
odpuść i zapłać.
Jedyną szansą, że ktoś się pomyli i się przedawni, ale nic więcej nie pomoże