poda ktoś ciekawe pomysły / aranżacje na biurko z komputerem? Nowe mieszkanie, nowe miejsce i chęci do zrobienia ciekawego efektu. Kierowałbym się w biały kolor z ciekawym oświetleniem myszki, klawiatury i monitora. Myszki nie chciałbym zmieniać bo mam Steelseries rival i bardzo mi pasuje. W zdjęciu poniżej wrzucam efekt jednego z was, niestety nie pamiętam nicku. Pomysł podobał mi sie na tylę, że zapisałem zdjęcie. #pcmasterrace #komputery #design #pc #pokazbiurko
@slayboos jak masz duzo oswietlenia ktore mryga swieci itd. To wcale fajne nie jest. Wystarczy ci oswietlenie za monitorem typu Ikea Dioder ktore mam i polecam.
@blowtorch: No, widzę zaśmiecony tag z milionem starych / brzydkich biurek. Szukam ciekawych rozwiązań jeżeli chodzi o klawiaturę, obudowę, stojak na słuchawki .
@slayboos: battlestations na reddicie ogarnij + polecam kanał randomfrankp na youtubie. Daje tipy i pokazuje biurka widzów a wiele ciekawych pomyslow tam znajdziesz
poda ktoś ciekawe pomysły / aranżacje na biurko z komputerem? Nowe mieszkanie, nowe miejsce i chęci do zrobienia ciekawego efektu. Kierowałbym się w biały kolor z ciekawym oświetleniem myszki, klawiatury i monitora.
Myszki nie chciałbym zmieniać bo mam Steelseries rival i bardzo mi pasuje.
W zdjęciu poniżej wrzucam efekt jednego z was, niestety nie pamiętam nicku. Pomysł podobał mi sie na tylę, że zapisałem zdjęcie.
#pcmasterrace #komputery #design #pc #pokazbiurko
@slayboos: https://www.youtube.com/user/Thramkar polecam tego pana coś dla siebie znajdziesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)