Wpis z mikrobloga

@blichaar: wielkość to raczej sprawa drugorzędna jak nie trzeciorzędna, po prostu będziesz musiał bliżej siedzieć. Pytanie raczej o to jaka jest jakość takiego ekranu którym dysponujesz
@blichaar: Musiałem grać na małym telewizorku podobnej wielkości (w dodatku 720p). Da się grać, tylko trzeba siedzieć w odpowiedniej odległości. Czcionki w większości gier są przystosowane do dużych telewizorów więc nie ma problemów z czytelnością. W sumie to tak jak by się grało na kompie, żadnej różnicy (tak, tak wiem gorsza grafa niż na pc, można odpuścić sobie komentarzy :D)
@blichaar: ja gram na 21 czy 22 już nie pamiętam. Full HD jest i fifka czy battlefield bez problemu. No ale ja raczej niedzielny gracz więc na dłuższą metę przy częstym graniu to raczej słabo.
@blichaar: Jedyna gra w której miałem problem z czcionką to był Dragon Age: Inkwizycja, ale jak pisałem miałem TV, który nie stał na biurku. Potem jak stał na biureczku to nie było żadnych problemów. Tak jak napisano powyżej, liczy się odległość monitora. To że masz Input lag 2ms i Full HD jest wystarczające. Gram obecnie na telewizorze, który ma input lag 13.9 ms, co jest dość niskim jak na tv, więc
@blichaar co prawda gram na 32 celach na ps4, ale jeszcze za czasów Xbox 360 grałem na nim na bodaj 21-24(nie pamiętam) calach i było super;) tylko wiadomo trzeba bliżej siedzieć żeby wejść w świat gry i nie rozpraszalo tło obok monitora ;p
@blichaar: @Adams_GA: Gram na PS4 na 24" czy tam 26" monitorze siedząc przy biurku. Odczucia takie same jak przy grze na kompie, tylko wygodniej. Podsumowując - gra się bardzo przyjemnie, jakość obrazu w 1080p bez zarzutu.