Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +12
Z facetami to można porozmawiać jedynie o bzdurach typu:
- nowe gry czy seriale na Netflix
- wyniki Euro 20xx
- problemy w pracy
- kto z kim, po co i za ile z pracy czy ze znajomych
- nowe gry czy seriale na Netflix
- wyniki Euro 20xx
- problemy w pracy
- kto z kim, po co i za ile z pracy czy ze znajomych
Milo900 +19
#!$%@? mac, siedze na jakimś kolejnym callu, z ktorego nic nie wynika, bo pewnych osob nie ma, a dopiero beda w piatek dostepni, zeby sprawy ruszyly do przodu, ale wtedy w poniedzialek musi byc kolejne spotkanie z innymi osobami, bo cos tam cos tam.
A klientowi bylo cos obiecane na koniec lipca, a ja tego nie widze nawet we wrzesniu.
Ehh widze przez okno jak chlopaki ukladaja kostke brukową, cos czuje, ze
A klientowi bylo cos obiecane na koniec lipca, a ja tego nie widze nawet we wrzesniu.
Ehh widze przez okno jak chlopaki ukladaja kostke brukową, cos czuje, ze
#wiatrowki #gunboners #17jbfc
Jakoś mnie to nie dziwi, że nie mogą trafić do puszki z 35m z krótkiej.
Nie wyśmiewam tylko nawiązuje sobie do swoich nastoletnich lat kiedy sam strzelałem na małe dystanse z 3,5 julowca. Trochę smutne że muszę tłumaczyć brak negatywnych emocji w zwykłym
Na zawodach, przy super precyzyjnym pistolecie matchowym (pneumatyczny) strzela sie z 10m.
Powtarzalne trafianie z tej odleglosci w kulke asg da mistrzostwo swiata.
Z 60m to chyba trzeba byc bogiem.
Obawiam sie, ze nawet ciezko by bylo znalezc pistolet ktory przy 60m, nawet zamontowany nieruchomo na stelazu,
bylby na tyle precyzyjny zeby trafiac za kazdym razem w obszar np. powierzchni pudelka zapalek
Komentarz usunięty przez autora
Po drugie nie pistoletu, tylko karabinu
Tu masz 50m z Pro Sporta. To teraz wyobraź sobie co potrafi hw100s z zerowym odrzutem i praktycznie 100% powtarzalnością. Chyba będę musiał nagrać jakiś film, bo widzę że do wykopowych twardogłowych nie trafia że trafienie małej kulki czy 10 na tarczy na 60m to nie sztuka po 3-4 powtórzeniu. I nie tworzywem tego wpisu żeby się chwalić
Poza tym...ja kulki od asg z 20m juz nie widze, a co dopiero z 60m :)
Mam gdzieś na strzelnicy tarcze przebite całym magazynkiem, 14 naboi i wypryskana 10 tak że nie widać ilości
Smiejesz sie z gowniakow, ze nie trafiaja z 35m w puszke chwalac sie jednoczesnie, ze z 60m trafiasz w 6mm kulki do asg.
Po chwili okazuje sie, ze nie strzelasz z pistoletu jak oni, tylko z dlugiej.
Potem pokazujesz tarcze, ktore nijak maja sie do celnego trafiania w kulke do ASG.
A zaraz
Po pierwsze, nie śmieję się z młodych tylko dodaję zwykły wpis, gdzie ja strzelam sobie na jednym stanowisku, oni drugim, nikt sobie nie przeszkadza, i ja i oni traktujemy to jako pasję i zwyczajnie nawiązuje sobie humorystycznie do swoich nastoletnich lat, kiedy sam miałem problem żeby trafić do puszki stojąc 10m od niej.
Po drugie, ani razu nie stawiałem się ponad nimi, zwyczajnie zaśmieszkowałem a jeżeli Ty tu widzisz jakąkolwiek negatywną emocje, to problem jest w Twojej psychice, nie w tym wpisie.
Po trzecie, ani razu nie ukrywałem z czego strzelam, wystarczyło zapytać. Weihrauch HW 100S, Sports Match UK jednoczęściowy, Leupold VX-3 6.5-20x40mm. Strzelałem w pozycji siedzącej z podparciem,
W sumie to mam to w dupie z czego i jak strzelasz. Bo kazdy robi co lubi i co