#!$%@? no #!$%@?ło mnie. Oglądam teraz 10 godzin scen z Traczem i jest motyw, że przychodzi Bożenka Dykiel(matka księdza Adama) żeby kupić dom Janusza. Andżela gada z Bożeną przy herbatce i temat schodzi na ojca Andżeliki (niepełnosprawny dziadek na wózku). W tym samym czasie wbija Janusz pchając teścia na wózku i oznajmia: Tracz: Kochanie wychodzę, mam nadzieję że tatuś nie będzie Wam przeszkadzał Andżela: Janusz.. Tracz: Rozmawiacie przecież o nieruchomościach ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@epalk: niby tak, ale moze bardziej wlasnie z kims kto napisal te postac. @Griffin_: polecam! @drhipis: im dluzej ogladam, tym bardziej jestem tego samego zdania
@MintajWKwadracie: Aktor bardzo przekonujący w swojej roli, ogólnie polecam sam oglądam wszystkie dostępne epizody(włącznie z dzisiejszym nr.10 który wyjdzie za kilka godzin).
@MintajWKwadracie: Plebania Plebanią, śmiechy śmiechami, ale postać Tracza została na prawdę zajebiście zagrana. Dariusz Kowalski zasługuje na rolę złego #!$%@? w jakieś polskiej wysokobudżetowej produkcji typu Pitbull jak mało kto. Oczywiście moja opinia opiera się tylko na tych filmikach z YT (bo się przecież nie będę katował oglądaniem polskiego, niskobudżetowego serialu) i na tym co zapamiętałem jak oglądałem to z babcią 15 lat temu.
@MintajWKwadracie: Na wykopie nie ma już ani trochę duszy korwinizmu. Jak biznesmen mógłby być zły? Demonizowanie kapitalistów to jest miód na serce wszelkiego lewactwa. Jak Wykop się stoczył to ja nie mam pojęcia.
@epalk: @frytkownica: A co ciekawe, sam aktor grający Tracza jest człowiekiem mocno religijnym, zaangażowanym katolikiem. Polecam poszukać filmów na YT gdzie wypowiada się ciepło o Papieży, czy też na tematy kościelne. Mooocny dysonans bo robi to głosem i twarzą Janusza Tracza ( ͡°͜ʖ͡°)
Tracz: Kochanie wychodzę, mam nadzieję że tatuś nie będzie Wam przeszkadzał
Andżela: Janusz..
Tracz: Rozmawiacie przecież o nieruchomościach ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
##!$%@? #heheszki #plebania #tracz
@MintajWKwadracie: O.o
@Griffin_: polecam!
@drhipis: im dluzej ogladam, tym bardziej jestem tego samego zdania
@epalk: @xDawidMx niedawno chyba sugerował że może będzie takie #ama
Jak Wykop się stoczył to ja nie mam pojęcia.
@epalk: a kto to?
@Majku_: no właśnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)