Co chcielibyście zrobić, gdyby nagle cofnęło was w czasie do wieku dziecięcego, ale zachowalibyście obecną świadomość? Gdybyście po prostu mogli jeszcze raz być dzieciakami idącymi do pierwszej klasy podstawówki. Wolelibyście żyć spokojnie i naprawiać poprzednie błędy, czy myślicie, że kusiłoby was, żeby zrobić coś wielkiego? Na przykład stać się genialnym złotym dzieckiem albo odkryć coś, co zostałoby odkryte dużo później i zebrać laury. Albo po prostu podchwycić czyjś pomysł i założyć przykładowo Facebooka. W skrócie - czy korzystalibyście w dużym stopniu z przewagi, którą dałaby wam znajomość przyszłości?
Ja chyba jednak chciałabym zrobić coś większego. Na pewno bym masakrowała inne dzieci w podstawówce swoją wiedzą. (⌐͡■͜ʖ͡■) #pytanie #przemyslenia #ankieta
@Shanny: 1. Na pewno bym siedział w książkach i uczył się. Szczególnie matematyki i innych ważnych przedmiotów typu informatyka, fizyka. 2. Gdybym miał możliwość się do tego przygotować to pewnie spisał bym wyniki lotto z jakiejś kumulacji od 2012 r. wzwyż i za wygraną kupił bym mamie dom i dał z 500.000 na konto a za resztę wybudował sobie, kupił nie drogi samochód do 20.000 - 30.000 zł a resztę wpłacił
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Ja chyba jednak chciałabym zrobić coś większego. Na pewno bym masakrowała inne dzieci w podstawówce swoją wiedzą. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#pytanie #przemyslenia #ankieta
@Shanny: uratowałbym nogi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
1. Na pewno bym siedział w książkach i uczył się. Szczególnie matematyki i innych ważnych przedmiotów typu informatyka, fizyka.
2. Gdybym miał możliwość się do tego przygotować to pewnie spisał bym wyniki lotto z jakiejś kumulacji od 2012 r. wzwyż i za wygraną kupił bym mamie dom i dał z 500.000 na konto a za resztę wybudował sobie, kupił nie drogi samochód do 20.000 - 30.000 zł a resztę wpłacił