Aktywne Wpisy
m__b +111
Wykopowicze,
jak z pewnoscia zauwazyliscie, od godziny 11:29 korzystanie z serwisu Wykop.pl nie bylo mozliwe.
Dzialania majace na celu przywrocenie dzialania serwisu podjelismy niezwlocznie po pojawieniu sie awarii. Juz w pierwszych minutach udalo nam sie potwierdzic, ze problem wystapil z uwagi na bledne dzialanie pracownikow naszego dostawcy serwerow.
Pomimo natychmiastowego zgloszenia problemu u dostawcy, na naprawe bledu czekalismy az do tego momentu. Serwis zostal przywrocony, obecnie trwaja prace porzadkowe. Zespol techniczny analizuje
jak z pewnoscia zauwazyliscie, od godziny 11:29 korzystanie z serwisu Wykop.pl nie bylo mozliwe.
Dzialania majace na celu przywrocenie dzialania serwisu podjelismy niezwlocznie po pojawieniu sie awarii. Juz w pierwszych minutach udalo nam sie potwierdzic, ze problem wystapil z uwagi na bledne dzialanie pracownikow naszego dostawcy serwerow.
Pomimo natychmiastowego zgloszenia problemu u dostawcy, na naprawe bledu czekalismy az do tego momentu. Serwis zostal przywrocony, obecnie trwaja prace porzadkowe. Zespol techniczny analizuje
MRoczny96 +9
Mamy oświadczenie #gonciarz
mój ma 4
Potrafi siedzieć przy lego cały dzień. Potrafi godzinę rysować cyferki i literki na w takim zmazywalnym "zeszycie", ale jak chcesz mu coś powiedzieć, to wszystko inne jest ważniejsze - okno, ściana, i tysiące pomysłów, którymi MUSI się akurat teraz podzielić.
Te punkty to niegłupia sprawa, bo to to lubi. Czasami ma problemy z nazywaniem dużych liczb, ale która po której następuje to wie.
No nic, dzięki za
- słuchaj mały, posprzątaj szybko klocki, bo zaraz musimy...
- tak tata, a wiesz, dzisiaj widziałem wieeeeeeeeeeeeeelką ciężarówe
- to super, ale wiesz co przed chwilą mówiłem?
- nie :(
teraz jest:
-
@nvmm: @wnocy: @ktototaki23: