Wpis z mikrobloga

Coś się popsuło i nie było mnie słychać, to powtórzę jeszcze raz. Wynik wyborczy opcji remain to jest jakas porażka. Ja myślę, że to brytyjskie #!$%@? głupie społeczeństwo, te #!$%@? banda imbecyli, która głosowała na tych #!$%@?ów karakanów z brexitu to jest jakieś #!$%@? nieporozumienie. (...) Będzie was Londyn ruchał w dupę. Będzie was Londyn ruchał tak, jak was Bruksela nie dymała. Aż was kukle #!$%@? będą swędziały.Z bólu. Farage,UKiPy, brexitowcy, będą wam #!$%@? odbierały smak życia,wy #!$%@? idioci,narodowi brytyjscy idioci.Ja mam to w piździe #!$%@?, bo mnie stać na wszystko.#!$%@?ę jeszcze dzisiaj, już bilet kupiony, z Wielkiej Brytanii i będę się z was #!$%@? głupie Brytole śmiał, żeście takie głupie są, takie #!$%@? debile, żeście to #!$%@? brexitowe wybrali. Nie na remain,nie na Unię, tylko na jakichś Farage'ów żydów w dupę #!$%@?, #!$%@?,na UKIPów #!$%@?ńców głosowali.To jest właśnie ta #!$%@? Anglia, przez taką #!$%@?ę Anglię,przez was,#!$%@?,nic się na tej wyspie nie zmieni,bo jesteście #!$%@? warci i trzeba was #!$%@?ć,ruchać i na was zarabiać, bo jesteście bandą narodowych #!$%@?ów,nieudaczników.Rozumiecie to? #brexit #pasta