Aktywne Wpisy
Ana77 +19
Napisałam post o blokadzie mapy google przedstawiające zmiany na froncie. A wy zaczeliście od razu pieprzyć o onucach i rosyjskim IP.
Po roku wojny dalej nie odzyskaliście równowagi psychicznej i dajecie sobie wcisnąć każdy kit?
Mapa nie działa, bo nie działa. Na #!$%@? drążyc temat. To jest wolne, myślące zachodnie społeczeństwo.
Mniej wiemy? To dobrze. Zeleński na pewno wam powie prawdę XD Jak wam powie, że sa już na Krymie to będziecie
Po roku wojny dalej nie odzyskaliście równowagi psychicznej i dajecie sobie wcisnąć każdy kit?
Mapa nie działa, bo nie działa. Na #!$%@? drążyc temat. To jest wolne, myślące zachodnie społeczeństwo.
Mniej wiemy? To dobrze. Zeleński na pewno wam powie prawdę XD Jak wam powie, że sa już na Krymie to będziecie
starykuc +8
Życia cud się dopiero zaczyna dla hlopa xdd
#przegryw
#przegryw
Dwa przystanki później skończyłem rozdział. Rozglądam się, chcąc dać odpocząć chwilę moim oczom. Nie miałem zbyt wiele terenu aby to uskuteczniać, bo wyżej wymieniony zwolennik JKMa zasłaniał większą część mojego pola widzenia. Spojrzałem więc z ciekawością na niego.
I zauważyłem bardzo interesującą rzecz - kuc stał z przymkniętymi oczyma (zapewne myśląc o jakiejś powabnej niewiaście), a dzieło polskiego mistrza fantastyki otwarte było na pierwszej, tytułowej stronie.
Romans bohatera z literaturą przez całą moją drogę nie zmienił swojego charakteru.
A ja zacząłem zastanawiać się „po co?”.
#przemyslenia #coolstory #quovadisswiecie
Komentarz usunięty przez autora