Wpis z mikrobloga

@bakter: troche smieszne, ze na wypoku, na ktorym tak ubóstwiany jest testo, panuje tak wielki bol dupy o to, ze polsat chce dodatkowej kasy za ogladanie wszystkich meczow ME. #!$%@?, w usa za jedna #!$%@? gale placi sie po kilkadziesiat dolarow, a u nas janusz buldupi, bo za miesiac ogladania ME musi #!$%@? stówę xD ten sam janusz, ktory przy meczach polakow #!$%@? flachy o wartosci, no na pewno nie mniejszej,
  • Odpowiedz
@bakter: trochę się zmęczy z tym zerwaniem umowy, wiem coś o tym, za każdym razem udawało im się odwoływać zerwanie umowy, bo coś tam, poczekalem to tych magicznych 3 miesięcy przed końcem umowy i jej nie przedłużyłem, ale pazerny Polsat nie dawał za wygraną, dzwonili do mnie i mojej żony (nie wiem skąd mieli jej numer) i przekonywali do zostania z nimi, oferowali nawet umowę na rok, 8 miesięcy za darmo
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Wojt_ASR_ ale gdzie widzisz u mnie ból dupy mnie to śmieszy, bo gosciu napisał dobry komentarz, bólu nie mam :) co do flachy itd pewnie masz racje, że najebundo mocno jest. Jedynie co mnie #!$%@? to fakt, że bary i miasta muszą płacić grube siano, żeby móc transmitować mecze. Uważam, ze 20k za transmisje (w przypadku małych pubów ktore to mówiły) to jednak jest dużo siana, zwłaszcza jeśli chodzi o małe miejscowości.
  • Odpowiedz
@bakter:
20k dla małych pubów w małych miejscowościach to raczej ściema, skoro wiem, że restauracja na kilkuset gości w samym centrum warszawy musiała wybulić 10k.

tagujesz ##!$%@? i #polsatcwel wiec mozna dojsc do innych wnioskow xd

no a spirala nienawisci wzgledem solorza trwa ;|
  • Odpowiedz
@bakter: a ja już miałem dość płacenia za gówno, dekodery #!$%@? się częściej niż panie z pigalaku, obsługa też pozostawiala wiele do życzenia, koleś z punktu sprzedaży miał #!$%@? na robotę, na naprawę lub wymianę sprzętu potrafiłem czekać po 2 tygodnie. #!$%@?ć to gówno, nikomu tego nie polecam.
  • Odpowiedz