Mirki, pytanie jest. Który lepiej kupić telefon? Iphone 6s czy Samsung Galaxy s7? Jakie plusiki jakie minusiki? Oba stoją za około 700 dolarów. Co myślicie? ( ͡°͜ʖ͡°) #telefon #iphone #samsung
@imamonster: Nie wiem jak s7 ale o s6 słyszałem, że po dłuższym użytkowaniu miewa problemy z zamulaniem. Sam miałem s3 i dzięki niemu nigdy więcej nie wezmę Samsunga. Takiego zamulonego telefonu po roku użytkowania w życiu bym się nie spodziewał. Kumpel miał z nim to samo. Może nowe modele się zmieniły ale z tego co czytałem w necie to nie za bardzo
@imamonster: 6s. Biedota materialno-umysłowa będzie próbowała Ci wcisnąć szajsunga na lagodroidzie, ale Ty sie daj. Jak idziesz z iphonem to jak gość. A androidowcy tak tylko przemykają xD
@M4ks: @Grzesiek4: najbardziej mi zależy na ciągłości baterii, funkcji oszczędzania. Wiem ze iphone ma te funkcje, ale czy Samsung ma? Który ma wytrzymalsza baterie hm?
@imamonster: mysle, ze akurat tutaj sa porownywalne, ale faktycznie, ajfon ma tryb oszczedzania baterii i potrafi caly dzien na ostatnich 20% przetrwac
Komentarz usunięty przez moderatora
Chyba w klubach dla gejów xD
@imamonster: mysle, ze akurat tutaj sa porownywalne, ale faktycznie, ajfon ma tryb oszczedzania baterii i potrafi caly dzien na ostatnich 20% przetrwac