Aktywne Wpisy

drylu09 +7

iluvmypickle +13
HAHAHAHHAHHHAHHA NIE MOGE Z TEGO MEMA CZAICIE? CHODZI O TO ZE PAPIEZ JADL KREMUWKI PO MATURZE KTOS DODAL SMIESZNY NAPIS, JESZCE WIDZIALEM TAKIEGO ZE PAPIEZ RÓÓÓÓCHAL MALE DZIECI I TO JEST TAKIE ŚMIESZNE ROZUMIESZ????? JESZCZE MAM TAKI Z 2137, PAPAJEM, ZE GWALCIL DZIECI I ROZNE RYMOWANKI, PRZERUBKI I ŻUŁTA MORDA HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA... DALEJ NIE ROZUMIESZ????????
BO CHODZI O TO ZE PAPIEZ MA DUZO ZWOLENNIKOW W POLSCE A MY GO WYZYWAMY PRZEZ CO JESTESMY
BO CHODZI O TO ZE PAPIEZ MA DUZO ZWOLENNIKOW W POLSCE A MY GO WYZYWAMY PRZEZ CO JESTESMY

A wykopki na czym kodzą?
#macbook #programowanie
Na jakim systemie kodzisz?
Sorry, ale nie mogę tego słuchać, koleś ma bardzo słabą dykcję.
@dendrofag: no spoko. To po prostu racjonalna wypowiedź na temat OS X, pomocna dla niezdecydowanych na przesiadkę na maca.
Mi tam nie przeszkadza :) ale mysle ze @JavaDevMatt chetnie przygarnie te opinie
Wg mnie to najlepsza kombinacja - niezły hardware + najlepszy system operacyjny.
Zdecydowanie można znaleźć lepszy i to o wiele taniej.
Instalacja linuxa na macu? Po co?
Zawsze wydawało mi się, że plusem komputerów od Apple nie jest właśnie sam hardware czy sam system operacyjny a ich połączenie. Odnosisz inne wrażenie?
Ale jeśli chodzi o oprogramowanie to ja chcę mieć nad nim kontrolę. OSX mi tego nie zapewnia.
Dołącz maca do domeny, oragnizuj go przez GPO.
Nie chciałem Ci sprawić przykrości, potraktuj to jako konstruktywna krytykę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja też mam czasem problemy z wyraźnym mówieniem i wiem że dykcję można można szybko poprawić.
Powodzenia.
Działam na YT już ponad już ponad 1,5 roku i przywykłem do obrzucania błotem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)