Dowiedziałam się właśnie, że minimalistyczny #stretwear bywa często określany jako health goth. Kolejna nowa etykietka - człowiek codziennie uczy się czegoś nowego. :O I dość ciekawie wygląda to zestawienie na pic rel, tylko skarpetki jakoś tak biją po oczach jeszcze bardziej od fluorescencyjnej 'łyżwy'...
@Arveit: no właśnie z creepersami mogłoby być już nieco przyciężkawo moim zdaniem, ale jestem uprzedzona do tych butów. Widziałam je w tylu nietrafionych połączeniach, że oczy krwawią... ;) Na takich paniach jak ze zdjęcia połączenie ciężkiego obuwia z nóżkami jak patyczki da radę, ale łatwo położyć stylizację jakimś jednym niedobranym elementem. @msic: w przeciwieństwie do wielu 'nowych' stylów ubierania się, to jeszcze jest estetyczne i dość ciekawe. Ofc
@msic: do mnie również - w określonych sytuacjach, bo szpilki mają większą 'moc' jak założy się je raz na jakiś czas, a nie gania po mieście codziennie. ;)
@msic: w przeciwieństwie do wielu 'nowych' stylów ubierania się, to jeszcze jest estetyczne i dość ciekawe. Ofc
@MissCthulhu: broń Cię Panie Boże - kleopatra. ( ͡° ʖ̯ ͡°)