Aktywne Wpisy
bluzgajacy +775
#p0lka Zauważyliście, że jak się jedzie samochodem to w korku jak chcesz wyjechać z ulicy podporządkowanej to nigdy kobieta cię nie wpuści? Z okularami przeciwsłonecznymi na nosie i podniesioną głową udają, że cię nie widzą, mają na ciebie totalnie #!$%@?. Wpuści cię dopiero jakiś facet
HuopWsiowy +74
Czy wy też uprawiacie tzw. KRĘCENIE PALCEM PO JAGODZIE?
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
#neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #bojowkapanatuska #polityka
Komentarz usunięty przez autora
trollujesz prawda?
@Liberman: Typowy wolnorynkowiec. Minimum interwencji, chyba że jest to niezbędnie konieczne. Właśnie zwróciłeś uwagę na coś za co jeszcze bardziej go szanuję.
Pytanie powinno brzmieć, co owy Pan zrobił że go takowym stanowiskiem wynagrodzono?
raczej przepisał jedne obligacje na drugie
@Liberman: ile razy ty i inne pisiaki będziecie kłamać i powtarzać brednie o "złodziejstwie"?
Wyjaśniono to już sto razy. Albo nie potrafisz czytać i wyciągać wniosków, albo celowo rozpowszechniasz te kłamstwa.
@Liberman: UE to według banku światowego gospodarka większa niż USA i Chiny.
Faktycznie, nic nie znaczy na światowej szachownicy.
@Liberman: to tak jak USA.
Na szczęście? O gurwa.
A także jako przywódca, który doprowadził swój kraj Polskę do gospodarczego rozkwitu, nawet jeśli powiesz, że to przypadek i szczęscie, że akurat rządził w latach prosperity. Ja na to dodam do jego opisu "człowiek, któremu szczęście sprzyja"
@Liberman: Żeby odzwierciedlić realny rozkład sił w światowej gospodarce powinno być G3: USA z partnerami, Japonia i pozostałe Azjatyckie Tygrysy i właśnie Unia Europejska, którą reprezentuje Donald Tusk
@Liberman: Trochę może trolling, bo w rzeczywistości daleki jestem od jarania się politykami. Ale z drugiej strony wszystko co napisałem jest prawdą, każdy z tych faktów z osobna i wszystkie razem.