Wpis z mikrobloga

@Jubei: po zmianie telefonu z nexusa 5 każdy android będzie wolny. Chyba zrobię roota u siebie i wgram coś golego bo nawet przeglądarka potrafi przyciąć. Tak byl full wipe itp.
@Jubei: na sgs6 są skórki ( ͡º ͜ʖ͡º)

@eXe1987: miałem 2x nexusa 7 (2012 i 2013), a potem nexusa 5 i galaxy s6 przebija szybkością je wszystkie. Mam go 8 miesięcy i nie robiłem żadnego wipa, działa tak jak po wyjęciu z pudełka
@soosh071: '80 tutaj więc raczej powyżej średniej cumplu. Jeżeli sądzisz że ios jest w czymkolwiek bardziej zaawansowany od androida to już nie pisz do mnie, bo pojęcia o temacie nie masz.
@Jubei: O ja też :) akurat bawię się telefonami, uzywałem wszystkich TOP na każdym systemie, IP kulturą pracy miażdży każdego androida a 6 + ma nawet rozsądna baterie także odpadł ostatni argument przeciw.
@soosh071: ios jest prosty. To taka konsola wśród kieszonkowych komputerów. Działa świetnie i wygląda schludnie, ale funkcjonalnością nie powala.

MM na notesie to duży krok do przodu. O gustach się nie dyskutuje, więc nie mam zamiaru Ciebie nawracać.