Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy dać szansie dziewczynie, która ma bardzo dużą nadwagę, ale:
- regularnie chodzi na silownie i pilnuje diety od kilku miesięcy
- zgubiła już prawie 15kg
- podoba mi się zajebiście z twarzy
- mamy ze sobą świetny vibe
Wiadomo, że to nie będzie szybki proces, ale przynajmniej coś robi w tym kierunku. Jedyne co mi w niej przeszkadza, to właśnie ta waga, bo tak to jest idealna. Cały
Czy dać szansie dziewczynie, która ma bardzo dużą nadwagę, ale:
- regularnie chodzi na silownie i pilnuje diety od kilku miesięcy
- zgubiła już prawie 15kg
- podoba mi się zajebiście z twarzy
- mamy ze sobą świetny vibe
Wiadomo, że to nie będzie szybki proces, ale przynajmniej coś robi w tym kierunku. Jedyne co mi w niej przeszkadza, to właśnie ta waga, bo tak to jest idealna. Cały
120_Dni_Sodomy +226
ide właśnie do "pod minoga" w poznaniu żeby nakryć mojego męża co mnie zdradza z amelką z roboty #!$%@? "przyjaciółką". nagram film z zajscia. zawolam plusujacych niech widzą jak sie #!$%@? w poznaniu
W finałowym spotkaniu Ligi Europejskiej , Liverpool zmierzy się z Sevillą .Więcej szans na zwycięstwo w tym pojedynku daję drużynie Jurgena Kloppa , która w półfinale wyeliminował innego przedstawiciela hiszpańskiego futbolu Villarreal 0-1 i 3-0 .The Reds wydaje się być w nieco lepszej dyspozycji od swojego rywala , mają też sporo atutów w ofensywie Coutinho , Sturridge , Firmino czy Milner , również mogą zagrać i dać dobrą zmianę Benteke , Lallana , Henderson .Zespół Sevilli mocno osłabił się przed sezonem , co odbiło się na ich słabszej grze w Primera Division , W Lidze Europejskiej mieli łatwiejszych rywali niż Liverpool . Gra ekipy Unaia Emery'ego mocno uzależniona jest od dyspozycji Evera Banega i Kevina Gameria , wprawdzie coraz lepiej prezentuje się Vitolo i ważnym ogniwem drużyny jest też dobrze grający Krychowiak, jednak to może być trochę za mało .Sevilla jest jednak dużo słabszym zespołem niż rok temu kiedy sięgała w Warszawie po Puchar Ligi Europejskiej .Więcej atutów jest po stronie Liverpoolu i sądzę że to oni będą świętować po tym spotkaniu.
#typytrebora #pilkanozna