Mirki, Kupiłem na BG taką ładowarkę i takie kable [x2]. Niesety, ale coś się popsuło i telefon ładuje się z tylko ~500mA (ładowarka dołączona do telefonu ładuje lepiej), natomiast PowerBank'a nie chce ładować. Ktoś ma pomysł jak to naprawić? #banggood #blitzwolf
@KirsxXx: A przydałby się, moim zdaniem trafiłeś na trefny egzemplarz ładowarki. Sprawdź jeszcze org. ładowarka + kable BW. Edit: Jaki PB próbujesz ładować?
@czerwonyziemniak: @kruprz: mi ostatnio taka ladowarka sie #!$%@? i leci do mnie druga, na dniach bede mogl sprawdzic. BTW mi na takim kablu i Xperia Z3 w ladowarce samochodowej Ampere podawal maksylalny prad ladowania jaki zglasza tel. @KirsxXx:
@KirsxXx: Przed chwilą sprawdziłem i aplikacja ampere pokazuje całkiem inny wynik od miernika(500 mA vs 1.5 A), prawdopodobnie ampere pokazuje Ci wynik który został ukrócony o pobór prądu przez telefon.
Zainwestuj w miernik bo warto, kosztuje jakieś 3$ na ali.
@kruprz: +1, u mnie też pokazuje w cały świat. @KirsxXx: Wydaje mi się że nie, musisz w końcu udowodnić że posiadasz trefny egzemplarz(zdjęcie lub film)
@KirsxXx: Te aplikacje pokazują jakiś losowy wynik, niezgodny z rzeczywistością. Wątpię, żeby mój LG G3 ładował się prądem 700mA na kilku ładowarkach. Aż tak wolno się nie ładuje.
@KirsxXx: Jak nie masz czym sprawdzić to rozładuj telefon do pewnej wartości powiedzmy 25% i podładuj najpierw standardowym kablem i zmierz czas, potem następnym razem od tej samej wartości tym co kupiłeś. Z braku laku jedyny sposób na ocenę jakości ładowarki lub kabli. Możesz też porównać 2 ładowarki tak samo, ale pewnie ze 4 dni Ci to zajmie.
Kupiłem na BG taką ładowarkę i takie kable [x2]. Niesety, ale coś się popsuło i telefon ładuje się z tylko ~500mA (ładowarka dołączona do telefonu ładuje lepiej), natomiast PowerBank'a nie chce ładować. Ktoś ma pomysł jak to naprawić?
#banggood #blitzwolf
@KirsxXx: A przydałby się, moim zdaniem trafiłeś na trefny egzemplarz ładowarki.
Sprawdź jeszcze org. ładowarka + kable BW.
Edit: Jaki PB próbujesz ładować?
@kruprz: mi ostatnio taka ladowarka sie #!$%@? i leci do mnie druga, na dniach bede mogl sprawdzic.
BTW mi na takim kablu i Xperia Z3 w ladowarce samochodowej Ampere podawal maksylalny prad ladowania jaki zglasza tel.
@KirsxXx:
Zainwestuj w miernik bo warto, kosztuje jakieś 3$ na ali.
tel: xiaomi redmi note 3
ładowarka: oryginalna Samsung 2A + kabel samsunga (zestaw od S IV)
w appce: 1,46A
na mierniku: 0,89A
więc coś średnio ta appka daje :-)
teraz w appce 1,46A
na mierniku 0,92A
@KirsxXx: Wydaje mi się że nie, musisz w końcu udowodnić że posiadasz trefny egzemplarz(zdjęcie lub film)
Możesz też porównać 2 ładowarki tak samo, ale pewnie ze 4 dni Ci to zajmie.