Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +299
Jeszcze do niedawna mówiłem, że PiS straci poparcie dopiero wtedy gdy Kaczyński zostanie przyłapany na seksie z księdzem. Dzisiaj patrząc na sondaże po aferze w sprawie funduszu sprawiedliwości wiem już, że PiS nigdy nie straci poparcia. Nie ma takiej rzeczy, która sprawiłaby że te 30% żelaznego elektoratu nie zagłosuje na PiS, po prostu nie ma.
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
enron +347
Czy moj sufit urodzi maly sufit? ( ͡° ͜ʖ ͡°) dostane tynk 500+?
@BlackHawk7: no ale oni są francuską firmą, wszytko ok... Tylko wiesz, chodzi mi o podanie metrażu, zamówienie i ok. A nie jakieś pomiary, przyjazdy konsultantów itp.
@drjoint9: Jestem pewien, że widziałem jakąś firmę z północy Polski, gdzie można było sobie zamówić całość przez internet i założyć sobie w domu zestaw wysłany paczką.
W celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi oraz zapewnieniu oryginalności dostaw produktów Barrisol na rynek Polski, prosimy o kontakt bezpośredni z naszym biurem w celu weryfikacji danych naszego przedstawiciela w Polsce.
Informujemy iż autoryzowanymi przedstawicielami firmy Barrisol w Polsce, są wyłącznie firmy wskazane na naszej stronie – zostały one przeszkolone we Francji w siedzibie Normalu Barrisol S.A.S i posiadają pełną autoryzację i gwarancje dostaw.
także kurde spekulowałbym twoją pewność :D aczkolwiek,