Wpis z mikrobloga

@WaveCreator: naprzeciwko papieża jest drugi monitor :P Ogólnie ten lapek ma tylko jedno wyjście HDMI, jakiś dziwnych przejściówek ciągle nie mam natchnienia ogarnąć.

@bazingaxl: Jak u nas dostaniesz to się naprawdę zdziwię - nie ma wygórowanych wymagań, a na ludzi z większymi umiejętnościami nie ma budżetu w tym momencie. Nie każdy kto ze dwa lata cokolwiek, gdziekolwiek się uczył to 15k od razu dostaje :P
  • Odpowiedz
@bazingaxl: Nie moje, tylko człowieka który łoży swoja kasę na ten burdel. Ja to tylko bym sobie przygarnął prowizję za polecenie człowieka. Na mnie budżetu starczyło.
  • Odpowiedz
@Gabu: Osobiście mnie to #!$%@? - ale tak to jest jak pracuje się z 20latkami....
Zdjęcie wrzuciłem dlatego, że dla niektórych "studencka" atmosfera, może być zaletą
  • Odpowiedz
@deccan: Jaki to model tego Lenovo? Ja chcę sobie kupić Y700-17 i7-6700HQ/16GB/256+1000 GTX960M FHD (głównie do pracy w domu i trochę rozrywki) fajnie jakbyś powiedział jak się sprawuje
  • Odpowiedz
@markaron: To jest Lenovo Y50-70 do pracy sprawuje się okej, matryca jest spoko. Ale sam bym go nie wybrał minusem jest to, że ma tylko jeden port HDMI jak wspominałem - prosto nie da się więcej niż jednego monitora podopiąć.

Ciekawostka - klawiatura nie wytrzymuje zalania kawą...
  • Odpowiedz
@deccan: Dzięki, a da się wyłączyć te podświetlenie? Oprócz tego, czy klawisze "a,w,s,d" są szczególnie podświetlone? Widziałem to na screenie i szczerze mnie jako osobę, która prawie w ogóle nie gra w gry takie świecące wyeksponowanie tych klawiszy by denerwowało.

Czytałem, że te modele mają ekstra sound system od JBL, daje radę?
  • Odpowiedz