Moja pierwsza FIFA od 2002 roku, wcześniej grywałem sporadycznie u znajomych na konsoli, z kumplami przy piwie itd. Kupiłem dwa tygodnie temu i staram się ogarnąć FUT. Dziś wywalczyłem awans do 6 ligi online. Jakieś wskazówki co do składu?
-Jamesem jeszcze nie grałem (dziś kupiony), wcześniej na CAM miałem Isco/Rakitić liczę na poprawę więc na razie pewnie zostaje chyba, że jest ktoś lepszy i w miarę tani? -Kogo na DMA? Zostawić Busiego czy szukać kogoś z lepszym strzałem i tempem? Może Krychowiak? -Na CB koło Pique mam zamiar kupić Ramosa - tylko, że drogi i nie wiem jak zarobić :D -na LB Marcelo kupić? -bardzo dobrze gra mi się Griezmanem, gorzej Benzemą. Wcześniej miałem Jacksona Martineza też mi nie leżał więc może przejście na jednego napastnika i dodanie CAM? Chyba, że jakiś dobry i tani napastnik do pary z Griezmanem?
Myślałem też nad zmianą ustawienia, coś bez skrzydeł ale nie bardzo wiem z której strony się za to zabrać. Wszystkie rady i wskazówki mile widziane, dopiero się uczę :)
Jeszcze pytanie, jak zarabiać? Na razie jakiś grosz zarobiłem sprzedając Griezmana , kupowałem po 4k sprzedawałem po 5k i jakoś szło, ale kokosów nie ma, czym handlować?
@consigliere: ja grałem Rodrigo z Valencii. Lepiej nim się grało niż Benzemą. formacja bez skrzydeł: 4312. wtedy nawet mógłbyś przerobić Kono na LF i jakieś zgranie by miał. Do pomocy polecam Modricia i Inieste. Jeden z nich moze nawet grać na CDM i se poradzi.
@consigliere: a ja jak grałem hiszpańską liga, to w ataku miałem Amrabata z Malagi (aktualnie Watford, ale hiszpańskie karty na rynku są). Nie jestem specem od fut'a, najwyżej byłem w drugiej lidze Ale grało się nim co najmniej przyjemnie. Szybki, zwinny. Pac88, dri84, sho77, pas73, phy74. No i banalnie tani jest, bo za mniej niż 1000 do zgarnięcia
-Jamesem jeszcze nie grałem (dziś kupiony), wcześniej na CAM miałem Isco/Rakitić liczę na poprawę więc na razie pewnie zostaje chyba, że jest ktoś lepszy i w miarę tani?
-Kogo na DMA? Zostawić Busiego czy szukać kogoś z lepszym strzałem i tempem? Może Krychowiak?
-Na CB koło Pique mam zamiar kupić Ramosa - tylko, że drogi i nie wiem jak zarobić :D
-na LB Marcelo kupić?
-bardzo dobrze gra mi się Griezmanem, gorzej Benzemą. Wcześniej miałem Jacksona Martineza też mi nie leżał więc może przejście na jednego napastnika i dodanie CAM? Chyba, że jakiś dobry i tani napastnik do pary z Griezmanem?
Myślałem też nad zmianą ustawienia, coś bez skrzydeł ale nie bardzo wiem z której strony się za to zabrać. Wszystkie rady i wskazówki mile widziane, dopiero się uczę :)
Jeszcze pytanie, jak zarabiać? Na razie jakiś grosz zarobiłem sprzedając Griezmana , kupowałem po 4k sprzedawałem po 5k i jakoś szło, ale kokosów nie ma, czym handlować?
#fifa16 #fut
formacja bez skrzydeł: 4312. wtedy nawet mógłbyś przerobić Kono na LF i jakieś zgranie by miał.
Do pomocy polecam Modricia i Inieste. Jeden z nich moze nawet grać na CDM i se poradzi.