Aktywne Wpisy

HuopWsiowy +100
Czy wy też uprawiacie tzw. KRĘCENIE PALCEM PO JAGODZIE?
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)

joker007 +38
Powiem wam tak lewaki. Nie interesuje mnie prywatne życie polityków których popieram. Pani Ewa może mieć i 10 dzieci z różnymi typami, może sobie pić piwo w Brukseli po pracy, nic mi do tego. Jak na razie zrobiła dobrą robotę tym pierwszym wystąpieniem.
Nie ma większąści to trzeba robić takie show, żeby się jakoś przebić. Widać też po ujadaniu trolii, że świetnie jej poszło.
#polityka #polska #konfederacja
Nie ma większąści to trzeba robić takie show, żeby się jakoś przebić. Widać też po ujadaniu trolii, że świetnie jej poszło.
#polityka #polska #konfederacja
źródło: x7eQ5VmAz1N2Bec22PWNzKftWAgIyg2Z
Pobierz

![Secret Service podczas próby zamachu [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/2f3ba65a95205e62aebaf0e35c683ad6108b5df77cb0bc87de968a316c3bab72,q80.jpg)
Promise <3
Nic tak życia nie ułatwia jak ten ociekający miodem ficzur (。◕‿‿◕。)
#programowanie #javascript #ihatejavascript
PS To prawda.
callback-in-callback. Pacz:function promiseA(duration){return new Promise(function(resolve, reject){
setTimeout(resolve.bind(null,
Komentarz usunięty przez autora
W #csharp są
Taski orazasync/await, które doskonale się do tego nadają i mają całkiem przyjemną składnię.W #cpp jest
std::promiseistd::future, które, afaik, też pozwalają realizować ten pattern. Nie wiem, jak ze@PsichiX: W Javie to się nazywa CompletableFuture
@PsichiX: To ciekawe czemu w następny wersjach języka dodano generatory a w przyszłości zostaną dodane funkcje async.
Cały problem wziął się z tego, że w JS jest tylko jeden wątek i przez to kod asynchroniczny zamienia się w spaghetti callbacków. Promisy trochę łagodzą ten problem, ale w językach z wątkami w ogóle nie trzeba się tak męczyć. Kod, który np. czeka
@informatyk15000k: hmm nie wiem jak mozna bylo stosowac callbacki bez promisow. Jak sam sie uczylem o callbackach to stworzylem sobie sam promisy i z nich korzystalem. Myslalem ze wszyscy tak robia bo nie jest to zaden wynalazek. W JS po prostu sie tak pisze.
Generatory i funkcje async/await to pieśń przyszłości - pozwolą na pisanie kodu, który wygląda na zwykły sekwencyjny.
Żadne z tych mechanizmów nie są nowością, call/cc jest w scheme, a funkcje async/await na przykład w c# i clojure (core.async).
@informatyk15000k: jak dla mnie nie sa popularne nawet dzis. Raczej sa ciekawostka tak samo jak callbacki. A dokladnie jest to proba uzywania JS tak jak innych jezykow.
@karer: Jeśli piszesz, że callbacki w javascripcie są ciekawostką, to sorry, ale raczej nie jesteś zawodowym programistą js.