Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy dać szansie dziewczynie, która ma bardzo dużą nadwagę, ale:
- regularnie chodzi na silownie i pilnuje diety od kilku miesięcy
- zgubiła już prawie 15kg
- podoba mi się zajebiście z twarzy
- mamy ze sobą świetny vibe
Wiadomo, że to nie będzie szybki proces, ale przynajmniej coś robi w tym kierunku. Jedyne co mi w niej przeszkadza, to właśnie ta waga, bo tak to jest idealna. Cały
Czy dać szansie dziewczynie, która ma bardzo dużą nadwagę, ale:
- regularnie chodzi na silownie i pilnuje diety od kilku miesięcy
- zgubiła już prawie 15kg
- podoba mi się zajebiście z twarzy
- mamy ze sobą świetny vibe
Wiadomo, że to nie będzie szybki proces, ale przynajmniej coś robi w tym kierunku. Jedyne co mi w niej przeszkadza, to właśnie ta waga, bo tak to jest idealna. Cały
120_Dni_Sodomy +226
ide właśnie do "pod minoga" w poznaniu żeby nakryć mojego męża co mnie zdradza z amelką z roboty #!$%@? "przyjaciółką". nagram film z zajscia. zawolam plusujacych niech widzą jak sie #!$%@? w poznaniu
W spotkaniu pierwszej ligi Paragwaju , zespół General Caballero zmierzy się u siebie z drużyną Olimpia Asuncion .Gospodarze zajmują 11 miejsce w tabeli wśród 12 drużyn , w rozegranych 18 spotkaniach odnieśli 5 zwycięstw , 4 mecze zremisowali i doznali 9 porażek , bilans bramkowy 28-39 . Zespół General Caballero bardzo słabo radzi sobie w meczach przed własna publicznością , gdzie mają serię 5 porażek z rzędu. Goście to aktualny lider , mają na koncie 11 zwycięstw , remis i 6 porażek , bilans bramkowy 46-25 .Olimpia Asuncion znajduje się w wysokiej formie , w ostatnich 13 meczach wygrali 11 razy .Bilans bezpośrednich spotkań pomiędzy drużynami , zdecydowanie na korzyść ekipy Olimpia Asuncion , która pokonała General Caballero w ostatnich 7 pojedynkach , w ostatnim z nich aż 7-1 .Prawdopodobieństwo że wygrają ponownie jest dość duże .
#typytrebora #pilkanozna