#pytanie #podatki #pit elo mam pytanie moze mondre może gupie nie wiem Teraz na serio chce wysłać pit przez e deklaracje i juz jestem na końcu i musze podać przychód za poprzedni rok konkretnie pole 64. z druku z zeszłego roku. Da radę gdzieś to znaleźć? Jest jakaś historia? nie mam tego już nigdzie na kompie.
@neo_vir: @nomadicgoogler: tak się stało że nie mam ani plików z zeszłego roku ani nic nie drukowałem, wiem o tym że trzeba wpisać te dane żeby wysłać przez internet, pytanie brzmiało czy można wyciągnąć to z jakiejś historii z zeszłego roku.
@michalmisiek: protip - drukuj wszystko min. do pdf i trzymaj min 5 lat. Bo jak sie w dzisiejszym sprawozdaniu jebnales, to dojada cie wlasnie za 5 lat. Odsetki sa najwieksze.
O co chodzi z tym Patrykiem 2073? Że on nie chce do freakow wejść bo podobno są takie brudy na niego, ludzie mają podobno pozapisywane na dyskach jakieś rzeczy że to była by największą orka w internecie? XD #famemma
elo mam pytanie moze mondre może gupie nie wiem
Teraz na serio chce wysłać pit przez e deklaracje i juz jestem na końcu i musze podać przychód za poprzedni rok konkretnie pole 64. z druku z zeszłego roku. Da radę gdzieś to znaleźć? Jest jakaś historia? nie mam tego już nigdzie na kompie.
tak, na picie od pracodawcy z zeszłego roku
@nomadicgoogler: nie przesadzasz? W szkole nie ucza jakpit wypelnic... Przynajmniej za moich czasow nie uczyli