Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nie mam już pojęcia co robić... 27 lat na karku, z różowa poznaliśmy się w szkole i jesteśmy w związku już 9 lat, mieszkamy razem od 7.
Na początku wszystko było super, wspieraliśmy się, odkrywaliśmy jak to jest być samodzielnymi i "dorosłymi", ja praktycznie od początku jak mialem 19 lv poszedłem pracować do firmy, gdzie zarabiałem ledwo ponad najniższa krajowa. Ona dostała się na jakiś staż w korpo, gdzie finalnie po latach
Na początku wszystko było super, wspieraliśmy się, odkrywaliśmy jak to jest być samodzielnymi i "dorosłymi", ja praktycznie od początku jak mialem 19 lv poszedłem pracować do firmy, gdzie zarabiałem ledwo ponad najniższa krajowa. Ona dostała się na jakiś staż w korpo, gdzie finalnie po latach
W spotkaniu 2 ligi Włoch - Serie B , zespół Bari zmierzy się u siebie z drużyną Modena . Gospodarze zajmują 3 miejsce w tabeli , w rozegranych 37 spotkaniach odnieśli 18 zwycięstw , 9 meczy zremisowali i doznali 10 porażek , bilans bramkowy 53-40 .Zespół Bari jest w bardzo dobrej dyspozycji , mają serię 7 spotkań bez porażki , w której wygrali 6 razy i jedno starcie zremisowali .Goście zajmują 18 lokatę wśród 22 , mają na koncie 11 zwycięstw , 6 remisów i 20 porażek , bilans bramkowy 33-44 .Modena jest najsłabiej spisującą się drużyną w meczach wyjazdowych , gdzie w 18 rozegranych przegrali aż 14 z nich , formą tez nie imponują , w ostatnich 7 meczach przegrali 5 razy.Aktualna dyspozycja obu ekip wyraźnie wskazuje na gospodarzy jako bardziej prawdopodobnego zwycięzce tego pojedynku .
#typytrebora