Aktywne Wpisy
xionacz +1498
Tywin_Lannister +148
#slowacja
Widzę, że na Wykopie stabilnie. Ostateczny dowód na to, że politycy i media nieodwracalnie zlasowali wam mózgi.
Postrzelono człowieka - być może śmiertelnie - a wykopki dokazują, bo miał inne poglądy polityczne od nich xd
Jakby coś takiego spotkało Dudę albo jakiegoś innego polityka, którego nie lubicie, to pewnie by tu też były żarty, wiwaty i oklaski. Brak słów na was.
Widzę, że na Wykopie stabilnie. Ostateczny dowód na to, że politycy i media nieodwracalnie zlasowali wam mózgi.
Postrzelono człowieka - być może śmiertelnie - a wykopki dokazują, bo miał inne poglądy polityczne od nich xd
Jakby coś takiego spotkało Dudę albo jakiegoś innego polityka, którego nie lubicie, to pewnie by tu też były żarty, wiwaty i oklaski. Brak słów na was.
1. mam w tej chwili MIUI 7,1,3,0 stable. android ver 5,1,1 Czy muszę ściągać ten chiński rom i aktualizować do wersji 7,2,7,0 lub 6,4,7 z strony http://www.miui.com/download-312.html żeby odblokować bootloader? mam już kod odblokowujący z forum.
2. Pobieranie recovery: które recovery jest do REDMI3?? są różne rodzaje, który wybrać? ido, kenzo, latte?
#miui #miuipolska
robisz tylko:
I. INSTALACJA ROMÓW PRZEZ MIFLASH
1.Przechodzimy na stronę i pobieramy "MIUI ROM Flashing Tool" i instalujemy
2.Pobieramy rom (do wyboru):
a)"Redmi 3 Latest China Stable Version Fastboot File Download" z link (stabilny, oficjalny rom)
b)"Redmi 3 Latest China Developer Version Fastboot File Download" z link (rozwojowy, deweloperski, oficjalny) zalecane do odblokowania bootloadera
c)link (xiaomi.eu - jedyny z j.polskim na zablokowany bootloader) zalecane jeśli nie mamy zgody na
Eu express niby gwarancja że vatu nie ma. Ja nie miałem. przesyłka szła 3 tygodnie. tracking nr wysyłki 04569700104190H
płaciłem kartą Wizz Raifeisen Polbank. tam
Do Redmi 3 musisz mieć nazwę kodową ido.