Aktywne Wpisy

KrwawyPacyfista +26
Jest taka szansa że dawno nikt Ci nie powiedział tego, że jesteś ważny i tego że Twoja opinia się liczy. Głowa do góry będzie wszystko dobrze zaufaj sobie bo radzisz sobie w obecnej sytuacji najlepiej jak tylko potrafisz. Kocham Cie ʕ•ᴥ•ʔ

Rabusek +7
Wykop mi wysłał paczkę na 15 urodziny, ktoś ciekawy co mi wysłali? Jutro ma dojść ( ͡° ͜ʖ ͡°)

O WOŚP: "czyli co ? zamiast krytykowac owsiaka to mam zalozyc swoja fundacje i samemu krasc? "
O bójce: "widac ze ten co dostal to jakas #!$%@? w rurkachto musialo sie tak skonczyc jak tacy sie za bitke biora..."
O Chajzerze: "To ten co promowal sie na smierci swojego dziecka?? po takich to mozna sie wsyztskiego spodziewac "
O Messim: "Niech ten zlodziej messi juz skonczy, mam nadzieje ze za to ile nakradl dostanie gruby wyrok do odsiadki. "
O śmierci Zyty Gilowskiej: "Jednego platformaka zlodzieja mniej.. to bedzie dobry dzien"
Proponuję wszystkim zainteresowanym tym, żeby na wykopie nie było miejsca na bezpodstawne oskarżenia czy tego typu zwroty zgłaszanie użytkownika, może dostanie zasłużonego za albo trollowanie albo przesadne pokłady agresji w stosunku do wszystkiego i wszystkich.
#wykop
Mircy, a może zrobimy w wolne trochę roboty moderacji, założymy tag gdzie będziemy publikować profile osób, które nie dojrzały do dyskusji w internecie i postaramy się o ich zbanowanie?
@rss: z takich najlepsza ( ͡° ͜ʖ ͡°)