Aktywne Wpisy

Niedługo mija 25 lat jak z kumplami na naszej miejscówce w lesie zakopaliśmy stalową skrzynkę zawierającą:
- notes z naszymi wpisami
- butelkę słynnej nalewki marki #keleris
- butelkę wina szlachetnej marki Jabłuszko Sandomierskie
- paczkę fajek marki Sobieskie
Skarb został zakopany przez grupę 4 przyjaciół celem ponownego odkopania go i konsumpcji 25 lat później jako swoisty test długowieczności naszej przyjaźni. Mieliśmy po 17 - 18 lat, dziś jesteśmy po czterdziestce. Niestety
- notes z naszymi wpisami
- butelkę słynnej nalewki marki #keleris
- butelkę wina szlachetnej marki Jabłuszko Sandomierskie
- paczkę fajek marki Sobieskie
Skarb został zakopany przez grupę 4 przyjaciół celem ponownego odkopania go i konsumpcji 25 lat później jako swoisty test długowieczności naszej przyjaźni. Mieliśmy po 17 - 18 lat, dziś jesteśmy po czterdziestce. Niestety

kfiatek_na_parapecie +172

http://www.sammobile.com/2016/04/08/exclusive-galaxy-note-6-will-be-ip68-water-resistant-might-come-with-iris-scanner/
#android #note4 #note6
Jak się nie umie korzystać z telefonu to tak jest. Trzeci flagowiec samsunga już mam i kolejny też będzie samsunga jeżeli na rynku nie będzie nic lepszego... (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ale samo miui to dla mnie nieporozumienie. Parę razy próbowałem się do niego przekonać wygrywając porty miui i nie, jednak nie. Toż to gorsze od lagwiza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)