Aktywne Wpisy
Mieszkam z żoną i dzieckiem na 75 m kw. (3 pokoje). W ciągu paru lat praktycznie wszyscy moi znajomi z dziećmi wynieśli się z tego osiedla. Jeden kupił dom 150 metrów, drugi i trzeci mieszkania po 100 metrów. Wszyscy zostawili sobie poprzednie mieszkania (65-75 metrów) na wynajem. Zaczynam miec wrażenie że mam najgorsze warunki mieszkaniowe z ludzi których znam. Ostatnio jedna osoba o moich 75 metrach powiedziała "mnie by było w takim
Buli98 +102
bakston chce się wykopkom przypodobać #famemma
#bitcoin #kiciochpyta
ostatnie tygodnie bardzo stabilne są. Jako metoda zapłaty są idealne, ale jak się boisz to zamień od raz na PLN, ale samą zapłatę weź w ฿ - dzięki temu ryzyko chargebacku spadnie do 0.
@KrzaQ2: wow, nawet już jest znaczek do tego?
฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿ ฿
Zależy czy wolisz "tradycyjne inflacyjne PLN" czy też wolisz spróbować nowej technologii, zasmakować przygody i zobaczyć dokąd prowadzi biały królik ;)
Żartowałem trochę oczywiście :D
Bitcoin to fajna sprawa, jeśli się wie jak z niego korzystać. Tyle w temacie.
p.s.
A mogłeś zostać Neo.
Właściwie to nie wiem za bardzo z czym to się je, nigdy nie grałem na giełdzie etc. więc to chyba niezbyt dobry pomysł żeby od razu wskakiwać w BTC i trochę się boję tego, że BTC wróci do cen jakie były choćby w grudniu 2012, przeglądając roczny wykres to od 2013 mocno rosło, potem spadło i teraz niby się normuje ale nigdy nie
@kontrowersje: ฿ to jest znaczek Thai Baht, czyli waluty uƶywanej w Tajlandii, ale powszechnie się go uƶywa właśnie do bitcoinów, tak samo jak uƶywa się skrótu BTC zamiast XBC.
Jedyny kantor Bitcoin jaki istnieje to VirWox.
Bitcurex i Mtgox o których mówisz - to są giełdy.
@michal__q - skorzystaj z Bitcurexa a zobaczysz nowy, lepszy świat
Biały królik istnieje.
I am Satoshi Nakamoto.
Join the revolution.
Nasato deklaruje 1000zł za coina do konca roku, w innym wypadku wyplaca różnice...
Join the revolution :D
Serio 1000pln za 1 BTC? Sprawdzam teraz to za 1BTC wychodzi 394.91PLN :>
Możemy się założyć. Ja mówię, że do końca roku przekroczy 1000zł. Proponuję zakład o 4 dobre piwa.