Aktywne Wpisy

fenixs +739

HuopWsiowy +181
Ja #!$%@? huop był badania krwi zrobić. Tłum ludzi i huop przytłoczony siedział tym wszystkim. Jak była moja kolej to myślałem o tym by się nie potknąć i nie #!$%@?ć xD Krew pobierała mi młoda Julka więc zgrywałem twardziela, patrzyłem przed siebie bez słowa i nawet nie syknąłem xD Huop pięść zacisnął a Julka po chwili "PIĄSTKĘ można rozluźnić". PIĄSTKĘ... kompromitacja morfologiacwela #przegryw
źródło: P8sh50SlHQ
Pobierz
![Elektryk stanął w płomieniach w centrum Warszawy [FILMY]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a492f42218eba07d5aae61f5db78eba355e9f2beef5e31c305aee3ff03716df2,q70.jpg)

W ciągu ostatnich 5 lat rynsztokowe podejście do dyskusji z oponentami politycznymi, czyli jechanie po Tusku, Komorowskim, Kopaczowej, Sikorskim, Balcerowiczu, Krytyce Politycznej, Gazecie Wyborczej, Tomaszu Lisie, (Kuźniara nie wspominam bo mu się w należało), a aktualnie po KODzie - musiało się skończyć efektem miecza obusiecznego.
Nienawiść lejąca się z internetu, jako że do niego podchodzimy emocjonalnie - gdyż uważamy, że tam można więcej aniżeli w realu - musiała "zainfekować" również innych. Przyzwolenie w ostatnich latach na takie obrażanie i życzenia musiało się skończyć tym, że po wypadku z oponą do Prezydenta Dudy nie płyną ciepłe słowa, tylko wiadro pomyj przekazaną tamtym osobom przez ludzi krytykującą i obrażająca poprzedni rządzących.
Widać, wszędzie musi się pojawić podwójny standard hipokryty, gdzie jak Kali ukraść krowa to dobrze, a jak Kaliemu to źle. Tak walczyliście o wolność do mówienia i obrażania wszystkich, więc CI co teraz strzelają fochy bo im "fajnego" prezydenta obrażąjom - lepiej siedźcie teraz cicho, bo pedofile nie będą uczyły miłości do dziecka.
#4konserwy #neuropa #polityka
Jak atakują próbują sklasyfikować jako jakąś opcję polityczno-społeczną - bez względu na tłumaczenia drugiej strony, ale jak ich się atakuję - no to sorry to nie nasi, nie znamy ich(podobnie jak zielone ludziki na Ukrainie).
@tony_soprano: przestalem czytac
Oczywiście, wtedy to raczej było testowe, zaś PiS zauważył w tym potencjał po przegranych wyborach. Początkowe najazdy na