Aktywne Wpisy
kawasoo +1
#famemma kto chce link ?
fake-konto +1
Ejjj, #!$%@?, wytłumaczcie mi pls, kogo stać na budowę/kupno domu????
Minimalnie sensowna działka w mojej okolicy to 150-200k, w dobrej lokalizacji to 350-400k. Do tego 600-700k za sam dom w bieda wersji. Razem ~800-1200k plnów. Przy założeniu wkładu własnego np. 200k i tak potrzebuję minimum ~600k kredytu. Rata, oczywiście kredyt standardowy, bo na BK2% się nie łapię, to prawie ~5k xDDD
IT, JDG, od niedawna OE i 2 etaty, więc miesięcznie te
Minimalnie sensowna działka w mojej okolicy to 150-200k, w dobrej lokalizacji to 350-400k. Do tego 600-700k za sam dom w bieda wersji. Razem ~800-1200k plnów. Przy założeniu wkładu własnego np. 200k i tak potrzebuję minimum ~600k kredytu. Rata, oczywiście kredyt standardowy, bo na BK2% się nie łapię, to prawie ~5k xDDD
IT, JDG, od niedawna OE i 2 etaty, więc miesięcznie te
Szykuję prezent urodzinowy dla mojego niebieskiego. Niespodzianka. Niebieski też mirkuje, dlatego najbardziej plusowany komentarz dołączę do życzeń i prezentu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki
Jeśli wygram, musisz napisać odręcznie:
柦柋 嫷 鋱鋟鋈 鋑鋡髬, 蓔蜳 氉燡磼 鐩闤鞿 勯噚嶢 墆 蜭蜸 摲 枅杺枙 鑏鑆驈, 媶媐 箷 橁橖澭 肵苂苃 嵥 笊罞 櫱瀯灂 迡俶倗 毊灚襳, 蚙迻 糲蘥蠩 浞浧浵 毹 頧駍 蒏 輘輠輗 皵碡碙, 閍雈 緦 諙踣踙 醑醏錛 濆澓澋, 鶊鵱鶆 噅尰崺 閍雈 鉾 摿斠榱 箷箯緷 胾臷菨 瀪璷 磑, 佹侁刵 舿萐菿 趡趛踠 橀槶 綧, 觶譈 諃 鷕黰戄 糋罶羬 廦廥彋 浶洯浽 躨钀钁 褁觛 儇, 橍殧澞 樏殣氀 簼繰 緦
蝯 縸縩 榃痯痻