@lechwalesa: Pan Prof. Andrzej Friszke:,,Jestem przekonany, że te dokumenty są autentyczne. Tej liczby i takiej treści nie da się sfałszować ''.Jak mi jest przykro Panie Prof.,ale Pan się myli .To nie są dokumenty tworzone z moim udziałem .Więc nie mam kogo i za co przepraszać .Mimo wszystko sprawdziłem , nikt z tej listy donosów nie został skrzywdzony ,. Nie został zwolniony z pracy , nie siedział wwiezieniu , nie został fizycznie pobity , nie miał kolegium .Ja natomiast zostałem zwolniony z pracy i to nie raz , ze stoczni po 10 latach nienagannej pracy z mandatem delegata na zjazd ZZ i mandatem Społecznego ZZ Inspektora pracy ,który wręcz zabraniał zwolnienie z pracy .
@lechwalesa: Czyli przyznaje Pan Prezydent, że podpisał Pan to zobowiązanie, tak? Skoro wspomina Pan o ofiarach donosów i o tym, że im Pan krzywdy nie wyrządził...
@lechwalesa: mlaszczący karzeł fizyczny i moralny jeszcze udowodni popierającym go lumpom, że donosił Pan na papieża, a pańscy przodkowie brali udział w bitwie pod Grunwaldem po stronie Ulricha von Jungingena. A jak!
@lechwalesa: Z tego co wiem akta Bolka liczą 577 stron, więc 1. twierdzi pan, że tyle akt zostało sfałszowanych, żeby pana ośmieszyć i zostały one opublikowane dopiero teraz, po ponad 20 latach od zakończenia pana prezydentury? 2. zdążył już pan zapoznać się z 577 stronami akt i sprawdzić wszystkie donosy, czy ktoś został przez nie skrzywdzony? Jeżeli tak, no to gratuluję tempa pracy, przełożeni Bolka na pewno byliby dumni, jakieś
@lechwalesa: najpierw mowisz, ze na nagraniu z bratem to nie sa twoje slowa, ze zostaly sfalszowane, pozniej, ze jednak jest mozliwosc (nie wykluczasz) ze czesc tego mogla zostac nagrana.. krecisz coś.. jak z tym toto lotkiem.. sluchaj. cos ci powiem. przelecialem spektogramem po tym nagraniu i jakos ci nie wierze ;D
@lechwalesa: Czy Pan jest dziecko? Działanie służb to nie zabawa w kucany berek. Informacje pozyskane od Pana wcale nie musiały się przełożyć na krzywdę dla tych ludzi.Pobicia, zwolnienia, etc. SB pozyskało informacje, co mogło umożliwić im zastawianie dalszych sideł. Możliwe, ze i pozyskania dalszych informacji.
@lechwalesa: Zabawne jest stwierdzenie ,że SB nie mogła sfałszować dokumentów bo kilkaset stron to za dużo.Dla instytucji mającej tyle speców to pestka.
Komentarz usunięty przez autora
https://www.youtube.com/watch?v=lqMsWzB5LYw
1. twierdzi pan, że tyle akt zostało sfałszowanych, żeby pana ośmieszyć i zostały one opublikowane dopiero teraz, po ponad 20 latach od zakończenia pana prezydentury?
2. zdążył już pan zapoznać się z 577 stronami akt i sprawdzić wszystkie donosy, czy ktoś został przez nie skrzywdzony? Jeżeli tak, no to gratuluję tempa pracy, przełożeni Bolka na pewno byliby dumni, jakieś
Komentarz usunięty przez moderatora
Działanie służb to nie zabawa w kucany berek. Informacje pozyskane od Pana wcale nie musiały się przełożyć na krzywdę dla tych ludzi.Pobicia, zwolnienia, etc.
SB pozyskało informacje, co mogło umożliwić im zastawianie dalszych sideł. Możliwe, ze i pozyskania dalszych informacji.
Komentarz usunięty przez moderatora