Aktywne Wpisy
suleD +135
Nienawidzę Rosji. Jedyne co świat zawdzięcza temu wrzodzie na dupie świata to śmierć, gwałty, głód, choroby, bieda, zniszczenie, przemoc, rozbijanie społeczeństwa. #ukraina
Igrekpl +59
Po półtora roku od założenia mojego 125L akwarium, choroba zaczęła postępować, i właśnie w mieszkaniu zameldował się drugi baniaczek o pojemności 400L ( ͡º ͜ʖ͡º) wrzucę zdjęcia jak będzie gotowe :D #akwarystyka
http://epoznan.pl/news-news-65028-Nieczynne_przystanki_na_Moscie_sw._Rocha._Beda_prowadzone_dzialania_w_sprawie_zaginiecia_Ewy_Tylman
W artykule widnieje informacja, że policja zamierza przeprowadzać akcje związane z ET, ale rzecznik Borowiak oznajmia, że pytania dotyczące działań należy kierować do prokuratury.
To ciekawe, bo kiedy miała być przez policję przeprowadzana akcja z psami z DE, to rzeczniczka prokuratury stwierdziła, że wszelkie zapytania należy kierować do policji.
Dziwne to bardzo.
Też nie rozumiem; przecież wszyscy zainteresowani powinni kierować swoje pytania do ZTM. ;)
@mmamia:
@groszek_z_marchewko: Ewa nie mieszkała niedaleko od mostu Rocha. Co najwyżej mogła spacerować mostem udając się z pracy np. na Stary Rynek i tyle. Aby psy mogły zaprowadzić śledczych do
A tak na poważnie to nie mam zamiaru wchodzić z Tobą w utarczki słowne bo to nie jest Karynoland. Jeżeli tego oczekujesz to zapraszam na FB. Z mojego punktu widzenia Twoja wypowiedź była nieskładna. Jestem tylko gościem
Przypuszczam że prokuratura jest odpowiedzialna za te czynności dlatego do nich kierują zapytania a nie do policji.