Wpis z mikrobloga

Ej, #modameska co jest z sieciowkami typu H&M albo Reserved, że ~50% męskich ciuchów tam jest pedalskich w #!$%@?? Nie jestem wyznawcą heterosexual man's fashion (biały t-shirt i za szerokie jeansy), chcę wyglądać elegancko, a nie jak #!$%@?. Polecicie jakieś sklepy gdzie nie dostanę raka od oglądania żałosnych ubrań?
  • 17
  • Odpowiedz
@loopzilla: W Zarze czasem coś fajnego eleganckiego mają i na wyprzedażach można coś lepszej jakości dorwać za mały hajs, no ale i tak możesz dostać raka tam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@loopzilla: ja ostatnio zakupiłem sobie bluze i sweter w wearmedicine.com, kupowałem stacjonarnie nie przez internet i mają ciekawe ciuchy :) Jestem wybredny a nawet było w czym wybierać :) ja lvl 28 także wiesz ze względu na różnice lat może ci się nie podobać ale sprawdzić możesz ;) a w H&M i Reservd to już dawno nic nie kupiłem ze względu jakiś ciuchów unisexów i że wszyscy chodzą w tym samym.
  • Odpowiedz
@loopzilla: i w reserved jak na dwóch pierwszych tez, jedynie ze swetrami jak na 3 może być problem..

tylko nie w każdym, na przykład w jednym jest mało towaru, a w drugim jest duży sklep to i towaru więcej - mowie o reserved akurat, u mnie jeden jest kiepski, a jak pójdę do innych, to towaru zdecydowanie więcej i więcej tez normalnych ubrań.. może ten twój jest kiepsko zaopatrzony?
  • Odpowiedz
@loopzilla: Są pedalskie, bo w samym H&M i innych sieciówkach pracują geje - na każdym szczeblu.

Ale spokojnie znajdziesz coś normalnego, jeżeli chodzi o H&M to szukaj w działach L.O.G.G. (mają bardzo fajne chinosy) oraz Modern Classic i Basic. Divided to właśnie te "pedalskie" ciuchy, z założenia przeznaczone dla "młodych mężczyzn lubiących bawić się modą." Dział poznasz po metce na karku, ubrania z jednego konceptu znajdują się w jednym miejscu w
  • Odpowiedz