Wpis z mikrobloga

Potrzebuje drukarki laserowej monochromatycznej. Najlepiej nie droga i żeby były tanie tonery (zamienniki). Jeden z wykopowiczów polecał #xerox #phaser 3010. Z tego co widzę cena nie najgorsza, 226zł (wszystkie ceny podaję z wysyłką) i toner zamiennik na 2200 stron 19,30zł. Znalazłem też używaną z nowym tonerem za 152zł. Co myślicie o tej drukarce i co mogę kupić do 250-300zł? #drukarka #drukowanie #drukarkalaserowa
  • 6
  • Odpowiedz
@moo: @cebulandia: Zamówiłem tego Xeroxa. Mam nadzieję, że można zaufać użytkownikowi @Fifarafas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dałem 152zł z przesyłką kurierską i nowym tonerem. Jak będziecie zainteresowani to zdam relacje za 2-3 miesiące jak się sprawuje
  • Odpowiedz
@kankosek: zdecydowanie HP LaserJet P1102 lub w ostateczności BROTHER HL-1110E. HP P1102 to model nie do zdarcia. ;) No i bardzo tania w utrzymaniu. Pozdrawiam!
  • Odpowiedz
@kankosek: Też polecę tego hp, bardzo łatwo znajdziesz zamienniki (actisy na pewno są, active jety też), brother też ma kilka fajnych modeli, zależy czy chcesz mieć wifi czy nie
  • Odpowiedz
@arqq: Potrzebuje drukarki do zwykłego druku. Max. 30 kartek na tydzień. Czasem może postoi dłużej dlatego chcę laserową bo atramentowe podobno odwalają jak długo stoją nieużywane. Zamówiłem już tego Xeroxa, zobaczymy jak z nim będzie.. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mój #rozmowypasek ma HP LaserJet P1102 i po wymianie tonera na jakiś zamiennik wszystko było ok na początku, wydrukowała 50 kartek+ i strasznie wyblaknięty teraz
  • Odpowiedz