Aktywne Wpisy
Koronanona +34
Cześć Mirasy
Minął właśnie rok odkad z dnia na dzień stałem się niepełnosprawny przez skutki uboczne fluorochinolonów. W życiu nie spodziewałem się że moje życie posypie się jak domek z kart i w wieku 29 lat będę się zastanawiał czy jest sens je kontynuować, wszystko przez jedną błędna diagnozę, receptę wypisana na jej podstawie i moja nieuwagę. Dzięki wsparciu najbliższych mi osób udało mi się przebrnąć najgorsze, wychodze powoli na prostą ale
Minął właśnie rok odkad z dnia na dzień stałem się niepełnosprawny przez skutki uboczne fluorochinolonów. W życiu nie spodziewałem się że moje życie posypie się jak domek z kart i w wieku 29 lat będę się zastanawiał czy jest sens je kontynuować, wszystko przez jedną błędna diagnozę, receptę wypisana na jej podstawie i moja nieuwagę. Dzięki wsparciu najbliższych mi osób udało mi się przebrnąć najgorsze, wychodze powoli na prostą ale
mandamin +210
Kto pamięta plusuje.
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego Netflixa, ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
#gimbynieznajo #torrenty #pdk
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego Netflixa, ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
#gimbynieznajo #torrenty #pdk
#underrail
Mam potężnego shielda 1100 pojemności i po rozwaleniu shock troopers mało co mogło mi zagrozić. Najlepszy bajer, że osłona jest 2xlow a i tak mało co
Osłonę 2xlow wziąłem, żeby bronić się przed stworami i przede wszystkim przed kuszą - ta potrafi zaboleć bardziej niż snajperka. 2x high też miałem, ale jakoś nie miałem przyjemności za dużo korzystać. To urządzenie, które zwiększa pochłanianie zmniejsza pojemność o połowę. W Fort
lvl25
s7 d14 a7 c3 p7 w3 i5
guns 135 (180) throw 80 (154)
stealth 95 (164) hack 95 (116) lock 55 (125) traps 65 (135)
mecha 135 (146) electr 135 (146) chem 30 (44) bio 120 (134) tail 135 (146)
feat: expertise, hit and run, hunter, nimble, opportunist, pack rathound, quick pockets, sprint, suppresive fire, sure