Aktywne Wpisy
AMBIWALENTNYPSIUR +170
Wrzucam to dla przestrogi dla młodych, jeśli was zdradzi kobieta bądź zawiedzie najlepszy przyjaciel nie uciekajcie w alkohol ani w dragi. Jantak zrobiłem i skończyłem na dnie społeczeństwa, jeszcze kilka lat temu naplułbym takiemu śmieciowi w mordę a dzisiaj się nim stałem. Kokaina i alkohol aby zapomnieć i niebczuc bólu. Muszę z tego się uwolnić więc proszę was powiedzcie mi co sądzicie o takim śmieciu może to da mi jakąkolwiek motywację do
goodbadbye +271
trzeba być upośledzonym, żeby lubić zimę
Przyjeżdżam ostatnio na stację benzynową w #uk. Wysiadam, biorę pistolet, patrzę na zegary, a tam...
£20.00
i myślę sobie ...
@bluehead: nigdy nie widziałem, a tankuje często, do niedawna każdego tygodnia pełny bak. Zawsze do pełna lali.
Tankuję raz w tygodniu i jeszcze nigdy nie zwróciłem uwagi za ile tankują inni bo po prostu mam to w dupie. Pozdro
Lejesz jakieś dodatki do ropy? Mamy takie same silniki tylko że mój się nazywa TID ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie leje. Ostatnio pierwszy raz zalałem BP Diesel Ultimate. Zobaczymy czy jakaś różnica itd. DPF pali mi średnio raz na bak, więc zobaczymy czy tak samo czy się wydłuży czas między paleniem.
To dokładnie ten sam silnik? To silnik Fiata z tego co wiem prawda?
A do marketu jeżdżę czasami nawet codziennie bo wolę małe zakupy robić :D
@siedem_dusz: ja tam cenię swój czas i zamawiam przez neta :)