Wpis z mikrobloga

Siemka Mirunie jakieś pół roku temu kupiłem z 12 kluczyków celem dorobienia się fortuny na csgolongue i wykupienia strony www.wykop.pl ale jakoś zapał do csa mi przepadł i od pół roku dopiero wczoraj odpaliłem go ponownie, Mirusie kochane doradźcie na co teraz przeznaczyć kaskę ze sprzedaży tych kluczyków bo jak widzę to ich cena nie dość, że nie wzrosła to jeszcze zmalała. Jakieś skrzynki, skiny ? Chodzi mi o to, że chcę kupić i zapomnieć na jakieś kolejne pół roku a po tym czasie stanę się obrzydliwie bogaty i wreszcie wykupię wykop.pl a moją pierwszą decyzją będzie zwolnienie MB i zatrudnienie Elfika żeby codziennie wrzucała Wam swoje nagie fotki w zbożu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#januszerynkusteam #csgo #csgolounge
  • 8
@CygaroZwasem: Czy ja coś źle napisałem czy Ty jesteś jakiś upośledzony cumplu ?
Jakoś zielonka bez problemu zrozumiałą moje pytanie a Ty pomarańczka dopytujesz się jak #!$%@? bez obrazy oczywiście :)
@CygaroZwasem: hahaha.... przyjacielu chyba jednak mnie nie zrozumiałeś pracę mam i to bardzo fajną więc nie narzekam ani na kasę ani na zarobki :). Chodzi mi o to, że mam jakąś tam kwotę w portfelu steam i pytam w co zainwestować, żeby wyrwać kilka dodatkowych eurasków po jakimś czasie :)