Wpis z mikrobloga

@stachu_: @Im_from_alaska: no tak xboxie sa w koncu lepsze exy lepsze gry z abonamentow, sensowne wyscigi, itp. Na ps4 za to jedyne dobre gry to te ktore sa na ps3 lub/i pc. Oile uwielboam Tlou czy uncharted to jednak teoche malo by czekac na to czego jeszcze nie ma.
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm: ja tam sie w wojenki nie bawie, na wii u tez sa tytuły ktore sa mega. Chodzi o sam fakt ze jako wieloletni fan i konsument sony teraz czuje ze jednak mimo beznadziejnego startu ms ( z ich wlasnej winy) to jednak sony troche daje dolnych plecow
  • Odpowiedz
@orzel1987: wśród moich znajomych kilkudziesięciu ma ps4 a tylko dwóch xone - ja gram tylko online więc wybór był oczywisty. Gry z abonamentów (poza rocket league) i tak nudzą się w dwa tygodnie.
  • Odpowiedz
@orzel1987: ja gram przede wszystkim w GTA, Fifę, BF i od niedawna R6 więc dla mnie to z iloma znajomymi mogłem się łączyć było jedynym wyznacznikiem.

Jak pomyślę że zamiast 20 aktywnych miałbym mieć dwóch to ani trochę zawodu nie czuję ;)

Ale to też sporo zależy od typu gracza, ja gram mało dlatego nie trzeba mi wiele do pełnego zadowolenia
  • Odpowiedz
@tanczacyzmirkami: ilosc znajomych jest wazna. I sie zgadzam ze to dobry wyznacznik ale patrac na samą oferte gier to juz jakos czeje sie oszukany. Z drugiej strony powiniem wybrac wiiu wedlug tego co napisalem, bo marian rzadzi
  • Odpowiedz
@orzel1987: Gdyby popatrzeć na te konsole wyłącznie z perspektywy sprzętu, to posiadaczacze Xbox One muszą się czuć jak frajerzy
-generalnie słabsza wydajność i rozdziałka w multiplatformach
-dużo większe gabaryty nawet mimo zasilacza na zewnątrz obudowy
-trochę wyższa awaryjność
-brak remote playa
-wyższa cena na premierę

Mimo to też mi się bardziej podobają exy xboxa (Forza!) ale większość po czasie i tak ląduje też na pc.
@Im_from_alaska: A coś poza Bloodborne?
  • Odpowiedz