Wpis z mikrobloga

Mircy, postanowiłem dzisiaj w oczekiwaniu na coś, wyciągnąć telefon i pousuwać stare wiadomości SMS. Przelatywałem więc po tych wszystkich wiadomościach i usuwałem, a że niektóre z nich były bardzo stare to aż z ciekawości do niektórych zajrzałem. No i przeczytałem sobie kilka wiadomości np. od swojej "byłej". Takie kwiatki, co tam znalazłem to aż chyba zasługują na Mirko. I to z dopiskiem, że takie kobiety naprawdę istnieją! Poniżej jeden zrzut z korespondencji. Taką wiadomość dostałem tuż po zakończonej rozmowie telefonicznej w której finalnie oznajmiłem czy się dzisiaj zobaczymy czy też nie (bo to było 50/50 z racji całonocnej pracy i nie wiedziałem czy dociągnę do wieczora nim zmęczenie z niewyspania mnie złapie, ustaliliśmy więc zgodnie że wieczorem o tym zadecydujemy bez żadnej spiny).

#logikarozowychpaskow #zwiazki #heheszki #rozowepaski
Bunch - Mircy, postanowiłem dzisiaj w oczekiwaniu na coś, wyciągnąć telefon i pousuwa...

źródło: comment_mzZHHtPxjQbkhxEPlx2BiqTDOKAHosmI.jpg

Pobierz
  • 8
@Bunch: Mirku, nie rozumiem po co grałeś w tę grę. To nie miało żadnego sensu, ponieważ kobieta nie jest z natury wyrozumiała. I brak siły na spotkanie, to dla niej nic innego, jak z pozorów zaniedbanie. W takie dyskusje się nie wdaje dla komfotu psychicznego. Przerzucanie się argumentami typu ad personam bardziej szkodzi. Ja bym od razu napisał coś w stylu: tak wiem, mieliśmy się spotkać, ale jestem cholernie zmęczony. Mam
@blackcotton: Myślę, że jeżeli ktoś sprawdzi coś na własnej skórze to zrozumie problematykę najlepiej. Człowiek bardzo dużo się uczy na takich przykładach i wyciąga z nich bardzo dobre wnioski oraz dochodzi do wielu poprawnych tez. Na przykład jedną z takich mądrości życiowych może być nauka, żeby nie wdawać się w nic więcej z kobietą, która jest niemiła, rozpieszczona i humorzasta (mimo innych jej cech na plus). Także zaczynamy sobie to już