Siema, startuję jutro na długo wyczekiwany urlop do Karpacza z rodzinką. Znacie jakieś ciekawe miejsca, które warto zobaczyć / których unikać, fajne knajpy, cokolwiek?
@Gunslinger: Dawno tam nie byłem, ale pamietam, że jest świątynia Wang, górka pod która samochody same podjeżdżają, Western City (nie polecam), „skocznia narciarska”. Jeśli chodzi o knajpy to nie wiem, bo nie wchodziłem #biedaniewybiera No oczywiście koniecznie trzeba wejść na Śnieżkę. Kilka szlaków turystycznych na necie tez znajdziesz. Ogólnie ciekawe miasteczko, ale szybko się nudzi.
Kolejne byczkowanie lachów przez ukraińskich braci. Nie dość, że w Krakowie to ukrainiec kopał to jeszcze tutaj, no nic lata 90 wracają. #ukraina #wojna #rosja
zrobiłem sobie basen na działce, ustawiłem tryb pompy na turbo aby grzał ciągle na 32 stopnie xD dzisiaj przyszedł rachunek za prąd za ostatnie 8 tyg... 6600 zł xD w tym oczywiscie dom ale #!$%@? nie tyle. kurde czasem warto sie zapoznac jednak z poborem mocy urzadzenia widze xd
No oczywiście koniecznie trzeba wejść na Śnieżkę. Kilka szlaków turystycznych na necie tez znajdziesz. Ogólnie ciekawe miasteczko, ale szybko się nudzi.